Sightseeing & Oplevelser NYC

 

Simon havde det sjovt på vore private, skræddersyede sightseeing tour i Williamsburg og Long Island City

 
 

Vi er kendte for vores walking tours med dansktalende, autoriseret tour guides! Vi har siden 2012, vist danske turister rundt i New Yorks gader – altid med formålet at vise de besøgende en del af NYC som man ikke får på egen hånd.

I forbindelse med, at komme os ovenpå pandemien, fokuserer vi på at tilbyde jer, private tours! Du kan tage udgangspunkt i en af vores forberedte tours, eller du kan "Designe din egen tour", hvor vi tager udgangspunkt i hvad der er af særlig interesse og behov for dig og dine rejsefæller. Private tours er at foretrække, indtil vi igen kan færdes som før Covid. I behøver nemlig ikke dele jeres tour guide med en masse andre. 

Læs mere om alle vores tours her: Sightseeing med dansk guide!


Vores mål er dog altid, at sørge for at besøgende får den bedste New York oplevelse. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med byens dygtigste guides og de bedste firmaer i New York. Vi vil til hver en tid anbefale jer løsninger, vi tror vil passe bedst til jeres ønsker både mht. sightseeing på engelsk, restauranter, hoteller osv. Check vores concierge services for yderligere vejledning.

Uden tvivl skal du gå på opdagelse i gader og stræder når du kommer til New York City. Men hvad skal man vælge når det kommer til "sightseeing" i New York? Hvad er vigtigst, hvad er mest spændende? Hvad er billigt og hvad er dyrt? Skal man bruge tid på alle de traditionelle seværdigheder, eller måske fokuserer på at skabe en unik, personlig New York oplevelse? Nedenstående  links vil give dig et overblik over de forskellige muligheder du har. Klik dig ind og læs mere! Men ser du ikke, hvad du søger så kontakt os: Send os en hilsen!

God fornøjelse med planlægningen!

Gruppe tours