Sightseeing på dansk

Sightseeing med danske guides i New York City

Siden 2012 har vi tilbudt guided byvandring, walking tours, guidede sightseeing tours, ja, kært barn har mange navne. Lige meget hvad du ønsker at kalde dem, så er de alle med dansk autoriseret tour guide.

Vores repertoire af tours inkludere mange nabolag i Queens, Brooklyn og på Manhattan.  Vi fokuserer på at give en god introduktion til forskellige, spændende nabolag så du oplever små bidder af byen, du ikke vil have fået den fulde oplevelse af på egen hånd.

Gennem årene har tusindvis af danskere haft glæde af vores services og det håber vi du også vil have!


Glem alt om, at stå som sild i en tønde mens du forsøger at lytte efter hvad din guide fortæller dig. Vores tours er ikke 'kedelige tørre' lektioner i historie, men de vigtige historiske elementer bliver serveret på et sølvfad spædet til med en dejlig blanding af egne erfaringer som bosiddende i byen, kulturelle forskelle og diverse anekdoter. 
Og med vores skræddersyede tours er der plads til dig, dine spørgsmål og dine præferencer da vi tilrettelægger den så den passer helt ind i dine behov!


Vi har 9 forberedte, gennemprøvede og populære tours på vores bookingplatform. Dem kan du frit booke på den dag der passer dig, og vi er også fleksible i forhold til start tidspunkt. Indtil videre, bliver alle tours udbudt som "private tours", hvilket betyder det kun er dig og dine rejsefæller der er på touren. Når vi ser hvordan Covid-19 og rejsesituationen ser ud igen er det muligt at disse tours bliver udbudt som "offentlige tours", som er ture hvor op til 15 personer kan tilmelde sig turen.

Design din egen tour  er den ultimative sightseeing tour - her er der frit valg på alle hylder, og din tour bliver skræddersyet til dine behov. Alle detaljer bliver planlagt udefra dine ønsker og vores lokalviden. 

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke kun tilbyder sightseeing i New York. En stor del af vores servicegrundlag er i såkaldte "concierge services" altså rejserelaterede opgaver. Det være sig alt fra indkøb af metrocards til bestilling af billetter til shows og attraktioner, til planlægning af et on-location New York forlovelse eller bryllup.

Sidst men ikke mindst har vi stor erfaring med gruppe tours, studie ture og freelance tour director (rejseleder) opgaver.

Det er vigtigt at I er hurtigt ude og reservere jeres dag(e) i vores kalender da vi ofte modtager bestillinger og bookinger op mod et år på forhånd.

 

Klik dig ind på nedenstående links for at læse mere om vores forskellige tours og for at booke direkte!

 

Design din egen tour


En vigtig del af at rejse, er at man tager oplevelser med hjem som er unikke og spændende - så selvfølgelig skal de tilpasses jeres behov og interesser. En stor del af hvad vi specialiserer os i, er netop sightseeing ture der er skræddersyet og passer dig og dine rejsefællers ønsker. Der er mange ting at se og opleve i NY, men med en erfaren guide vil du både få historie og interessante facts om byen, men også se områder du nok ikke selv havde fundet frem til! - Samtidigt med at du sparer tid! Læs mere her: https://www.turistinewyork.dk/sightseeing/design-din-egen-tour/ -

Queens tours ... mest forskelligartede borough i NYC!

Taste of Queens turen er vores mest populære tour af alle! Det er den første tour vi satte på programmet, og den mest bookede! Hvorfor? Denne tur inkludere besøg af tre nabolag / "neighborhoods" som hver især er hel unik i forhold til kultur, arkitektur og mad.
Jeres guide vil fortælle om New Yorks historie, Queens' historie og tage jer med rundt i det som mange kalder "The Real New York". Udtrykket "Taste of Queens" skal forstås som værende en smagsprøve på den kulturelle mangfoldighed der er at finde i Queens. Vi vil også stoppe og få mad undervejs, alt efter interesse. (mad & drikke er ikke inkluderet i prisen). - Book online nu!

 

Corona & Forest Hills er turen hvor du får mulighed for at opleve to spændende, og alsidige nabolag. Denne tur byder på besøg i Corona, et primært latinamerikansk arbejderkvarter og Forest Hills, et øvre-middelklasse nabolag med primært europæisk islæt. Du får mulighed for at smage på "Kongen af Queens" is, få fantastiske billeder af den store globus i Flushing Meadow Corona Park og et besøg på Queens museum hvor I kan se byen lidt fra oven. Vi kommer også til at se hvor US Open bliver afholdt, og hører lidt om tennishistorien her i Queens. Turen er ideel for børnefamilier, omend den kræver at man er friske på at gå en længere rute! - Book online nu!

 

 

Manhattan tours

Uptown's Højdepunkter byder turister på en masse ukendte områder, flot arkitektur, spændende historie og et virvar af kulturelle forskelle. På denne tur vil vi besøge nogle af de ukendte steder i Harlem og måske se et par af de mere kendte attraktioner ligeledes. Vi vil tale Harlem Renaissance, civile rettigheder og nutidens omvæltning af området. Vi vil dog også gå yderligere nordpå og opleve områder der er kendt for kulturelle diversitet. - Læs mere her!

Midtown's Vidundere rummer nogle af de mest fantastiske bygninger og historier. Er det din første tur til New York? Er du her kun i få dage? Eller kunne du bare godt tænke dig at få set en hel masse, mens en dansk guide fortæller dig historien bag nogle af Manhattans mest kendte bygninger og områder? - Så er denne walking tour på Manhattan den rette tur for dig. Vi mødes et belejligt sted, og så færdes vi til fods rundt i midtowns gader. På turen vil vi bl.a. se: Grand Central Terminal, Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og meget meget mere. - Book online nu!

Downtown's Dybder introducerer jer til det originale New York, eller vi burde vel sige New Amsterdam! Vi vil vandre gennem nabolag, se kendte steder, mindre kendte steder og helt ukendte steder mens jeres tour guide vil fortælle jer om New York's historie helt tilbage fra 1600-tallet.
I vil have muligheden for at tage en tur med Staten Island Ferry, og se Frihedsgudinden eller slutte af på 9/11 Memorial hvor I på egen hånd kan tage på museet og/eller en tur op i One World Trade og se byen fra oven. Prisen for dette er ikke inkluderet, men vi kan arrangerer køb af billetter for jer! - Book online nu!

Chinatown og Little Italy på Manhattan opleves ofte fra den forkerte vinkel. Tag med os og lad os tale om historien bag immigrationen, kulturen og se på forskellene fra fortidens nabolag til nutidens turistfælde. Vi vil have mulighed for at shoppe i lokale butikker, efter eksotiske teer, krydderier og andet. Og måske få en snack eller to mens vi går rundt. - Book online nu!

"Chelsea & Hudson Yards via The Highline" De fleste har deres helt egen mening om, hvad der gør New York til en fed by! Nogen har et kærlighed/had forhold til byen mens den for andre er deres helt store drøm! På denne tur vil vi dække historien, kulturen og de seneste års kraftige udvikling af nabolagene; Chelsea og Hudson Yards på vestlige Manhattan. Du kan med fordel starte dagen ud med, at besøge Chelsea Market på egen hånd hvorefter vi mødes og sammen går High Line igennem og ender op ved Hudson Yards hvor du måske har lyst til at besøge The Vessel og det splinternye shopping luksus center. - Book online nu!

Brooklyn tours ... dont 'fuhgettaboutit'

Brooklyn Heights & DUMBO touren tager dig over på den anden side af East River, og introducerer dig til nogle af de smukkeste kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet. Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline.
Når turen er overstået har du måske lyst til at spise byens bedste pizza til frokost, og Brooklyn's Ice Cream Factory is til dessert og så brænde kalorierne af til slut med at krydse Brooklyn Bridge - det er op til dig selv - men vi tager dig direkte til lækkerierne! - Book online nu!

Williamsburg - Hip & Ortodoks - den tidligere havnefront og etniske enklave af puertoricanere, dominikanere og hasidiske jøder er nu et af de hippeste områder i USA. Kom med på tur, og oplev en side af Williamsburg som du måske ikke lige havde forestillet dig. Jeres NYC autoriseret, dansk-talende lokal guide vil give jer indblik i hvordan Williamsburg engang var, hvad det er i dag, vise jer fede steder og flot udsigt over Manhattans skyline - og samtidig give jer en generel introduktion til Brooklyn i New York City. Turen er genial for jer, der har hørt en del om Williamsburg og gerne vil vide mere - for efter turen, får I mulighed for at shoppe og spise på det trendy Bedford Avenue. - Book online nu!