Helikopter tours i New York


Vil du virkelig se New York City og så på en af de mest luksuriøse måder; så skal det næsten være på en helikopter tour!

Du får et flot syn over Manhattan og de omkringliggende områder. Se Chrysler Building, Empire State Building, One World Observatory og mange andre af de ikoniske bygninger i New York helt tæt på. Alt efter længden af turen, kommer du tæt på George Washington Bridge oppe nord på Manhattan mens I flyver over Hudson River, eller måske Verrazano broen der forbinder Staten Island med Brooklyn. Du får også mulighed for at se Frihedsgudinden helt tæt på, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport og Brooklyn Bridge og meget andet. Snyd ikke dig selv for denne "once-in-a-lifetime" mulighed der vil gøre dig rigtig populær hos børnene - og på sociale medier 😉
Nogle afgange sker fra New Jersey, vær opmærksom på dette inden du køber. Der er også nogle luksuriøse tours der koster noget mere end de alm. helikopter tours men jeg har endnu ikke mødt nogen, der fortryder de penge de smider efter denne oplevelse!

Du kan købe billetter til helikopter flyvninger i New York ved at klikke dig ind på nedenstående annoncer:

 


* bemærk venligst, at disse helikopter tours er udbudt af vores affiliate partnere. Vær derfor sikker på at du læser alle detaljer, regler og politikker inden du booker. Vi værdsætter dog, at du benytter dig af links her på hjemmesiden da det er med til at drive vores lille forretning. Hvis ikke du køber med det samme, så håber vi du vil klikke dig her forbi igen inden du gør så vi modtager vores kommission!

 

 

%d bloggers like this: