Kontakt

Vidste du at der er omkring 150 sider og blogposts på turistinewyork.dk? Men, selvom der er massevis af informationer på hjemmesiden er det selvfølgelig ikke sikkert du lige er faldet over det du søger (men prøv alligevel lige søgefunktionen een gang til) og vi vil gerne hører fra dig, hvis du har noget på hjerte!

Hjælp og assistance med planlægning af din ferie kan du finde under vores concierge services. Sightseeing og oplevelser kan du finder under vores, ja, sightseeing sektion. Tips og tricks, gode råd, gæsteartikler osv. kan du finder i vores blog kategori.

Men, det kan jo selvfølgelig godt være der er noget helt andet du gerne vil tale med os om. Benyt dig af kontaktformularen her på siden, eller skriv en mail til: frontdesk@turistinewyork.dk eller kontakt os via vores Facebook side.

Ser frem til at hjælpe dig, med din ferie til New York!

21 thoughts on “Kontakt

 1. Hej Maria-leena,
  Vi vil proeve at lave et djoef gruppe arrangement I New York – “show me your neighborhood” med noget historie, sightseeing og efterfoelgende middag – kan vi evt tale sammen om det er noget du kunne hjaelpe med I September?

 2. Hej Maria-Lena
  Vi er et voksent par der skal på vores første tur til USA. Vi ankommer til JFK lufthavn lørdag 30/5 kl.12.55 og vi skal bo på hotel Aloft Brocklyn ti 14 dage. Jeg har lige stødt på din meget fine hjemmeside og vil høre om du skulle have mulighed for at hente os i lufthavnen denne dato. Vi er meget i tvivl om hvad vi skal benytte os af at tilbud for at se mest mulig af new York. VI tænker lidt på om vi skal vælge et 10 dages New York city Pass med hop om bord bus service, eller om vi ikke kan nå at udnytte det ordentlig, når det er vores første tur til NY. Kan du give os et godt råd.
  Med Venlig Hilsen
  Hanne Bested og Benny Lund

  1. Hej Benny,

   jeg vil meget gerne råde jer, hvis du kan sende mig en email på info@turistinewyork.dk vil det være lidt lettere.
   Mht. lufthavnsafhentning begynder jeg at udbyde det mindre og mindre. Men, lad mig tjekke kalenderen og så kan vi også drøfte det over email! 🙂

   Mvh Maria-Leena Kerr

 3. Hejsa

  Min teen-age datter og jeg skal til NY d. 6. maj – 13. maj. Ville du have mulighed for at “hente os” i lufthavnen, hvis jeg køber Intro-pakken ?
  Hilsner Tanja

  1. Hej Tanja,
   desværre er det meget sjældent jeg kan tilbyde lufthavnsafhentning. Og lige præcist d. 6 har jeg en af mine allersidste klasser så jeg kan desværre ikke være behjælpelig.
   Beklager!
   /MLK

 4. Hejsa,
  mine 2 piger(14 & 19 år) og jeg skal på en lyntur til NY i november fordi flybilletterne er billige og fordi vi kan.
  Vi vil så gerne noget andet end det vi har gjort alle de ander gange vi har været i NY, så en tur i Queens må da være sagen.
  Vi har den lørdag-mandag den 15.-17. november, så håber du har tid på de dage.
  Lad mig høre fra dig
  Finn

  1. Hej Finn,
   lækkert med en smuttur til NY! Og jeg har faktisk ledige datoer i november, så det kunne ikke være bedre. Umiddelbart er mandag d. 17 den bedste dag for mig, men rejser I hjem den dag? Eller … ?
   Send mig en mail på info@turistinewyork.dk og vi kan tale nærmere.

   Mvh Maria-Leena

 5. Hej.

  Min kæreste og jeg overvejer at tage til NY ni dage i december. Hun arbejder på et hotel og vi kan derfor få ni overnatninger MEGET billigt gennem hendes arbejde. Problemet er bare at hotellet ligger ca 30 km udenfor NY centrum. Hotellet hedder Country Inn & Suites By Carlson, Newark Airport, NJ. Kan du ud fra hotellets placering se om det ligger dårligt i forhold til transport med det offentlige ?

  Mvh

  Nicolai

  1. Hej Nicolai.
   Tak for din besked. Hotellet har en gratis shuttle bus til og fra Newark lufthavn. Fra lufthavnen kan I tage airtrain til Newark Penn station NJTransit, som I kan tage ind til Penn station på Manhattan. Det er den letteste måde at komme frem og tilbage på, men det vil tage ihvertfald halvanden time frem og tilbage. Det vil koste jer ca. $25/person om dagen. Ellers er der muligheder for to bybusser, men det vil også tage langt over en time. Spørgsmålet er, om det er det værd? Har hun kun mulighed for at få rabat til dette hotel?

   Mvh Maria-Leena

 6. Hej Maria-Leena

  Tak for en dejlig hjemmeside, med mange god oplysninger og inspirationer.

  Du skriver at man ikke skal bruge sin telefon fra DK men evt købe sig et Sim kort fra AT&T og tanke op på dette kort. Vi skal fra 15.08.2014 være tre uger i USA de første 14 dage i Florida og den sidste uge i NY. Hvor kan man købe et tank op sim kort til AT&T? På deres hjemmeside skal man bo i USA for at kunne bestille simkort.

  På forhånd tak.

  Mvh
  Kirsten

  1. Du kan købe et simkort til AT&T eller mange andre, i lokale kiosker, butikker og storcentrer. Jeg kan også være behjælpelig, hvis I vil have at jeg køber et til jer på forhånd og så aflevere det til jer, ifm. en lufthavnsafhentning? 😉

   Jeg vil også sige, at SimpleMobile har jeg fået gode erfaringer med. Hvorvidt de dækker i Florida er jeg ikke sikker på, men det kan jeg undersøge.

   Pointen er, at du skal finde et “prepaid” “no-contract” sim card. Og så skal du huske, at sørge for at din danske tlf ikke er simlåst.

 7. Hej Maria-Leena
  Sikke en interessant historie – og en god hjemmeside, du har..!
  Håber, du nyder livet i New York – jeg har selv en datter, som har været boet i Brooklyn i et år, men nåede desværre ikke at besøge hende….
  Nu er chancen kommet til august. Og vores store ønske er at komme til New York og høre gospel – ved du, hvordan og hvor man kan komme hen og høre det?? – Vi vil gerne se noget “autentisk”, men vi har også hørt, at det måske er farligt at tage til Harlem alene..??
  Har du nogen gode råd…??

  1000 tak

  Helle
  Svendborg

  1. Hej Helle! Man skal ikke tro på alt hvad man hører! New York er en af de sikreste storbyer i NY, og skrønen om Harlem skal man pakke langt væk.
   Jeg plejer at anbefale Bethel Gospel Assembly, og det har fået gode anbefalinger med.

   Den bedste ide, også hvis I er en smule urolige ved at færdes alene er at booke mig som personlig guide i NY. Jeg giver gode guide ture i Queens, men jeg kan også bookes per time til resten af NY hvis I er interesseret.

   Du kan sende mail til info@turistinewyork.dk hvis du har flere spørgsmål! 🙂

   Mvh Maria-Leena

 8. Hej Maria-Leena
  Vi planlægger en tur til NY i okt 2014. Er du stadig i NY der ? Vi vil nemlig gerne en tur “off the beaten track” med dig 🙂
  Bedste hilsner
  Fam. Olsen

  1. Hej familien Olsen,
   ja – jeg bliver ihvertfald i NY 4-5 år endnu, og forhåbentlig tager jeg aldrig til DK igen. New York er mit hjem.
   Jeg vil meget gerne tage en tur med jer! Så når vi nærmer os, må I endelig gå ind og booke!
   Mvh Maria-Leena

  2. Lyder super :). Billetterne er lige landet i indbakken, så vi er næsten på vej *GG*
   Vi booker når tiden nærmer sig.

   Bedste hilsner fra os

 9. Hej Marie-Leena.

  Min kone og jeg skal til New York når vi har kobberbryllup i oktober 2014.
  Vi er tidligt ud og har købt flybilletterne.
  Jeg har et spørgsmål….er en leje-lejlighed værd at overveje (pris/komfort) i stedet for et hotelværelse, når det kun drejer sig om 5 nætter?

  Mvh Mikkel

  1. Hej Mikkel,

   Tillykke med kobberbrylluppet – om et år. Dejlig årstid at komme til NY på.
   En lejlighed er absolut at overveje. Jeg anbefaler det faktisk. Læs mit gæsteindlæg hos “Vi Elsker New York” (De udlejer lejligheder i NY, måske værd at kigge på) http://www.vielskernewyork.dk/queens-hvad-er-nu-det-gaesteindlaeg/

   Vil dog også påpege, at budgettet har meget at gøre med om en lejlighed er værd at overveje over et hotel. Har man råd, så er det luksus at få hotel-oplevelsen med. Er man på begrænset budget, så er spørgsmålet hvilket standard hotel man kan få vs. standard på lejlighed.

   Jeg vil absolut anbefale jer at undersøge nærmere, hvis I kan få til jeres budget. Siderne jeg anbefaler på nedenstående links, vil give jer et godt overblik. Du må gerne sende mig links til evt. lejligheder, hvis I vil have mit besyv med mht. beliggenhed etc. Du kan skrive til mig på admin@iloveny.dk
   https://www.turistinewyork.dk/overnatning/vaerelse-til-leje/

   Mvh Maria-Leena

 10. Jeg har lige været 15 dage i New York ( For 13. gang) og måtte denne gang rent økonomisk vælge et andet flyselskab end SAS, som jeg plejer at benytte p.g.a. den direkte flyvning.

  Jeg valgte Brussels Airlines med 2 timers stop i Bruxelles.

  Jeg kan varmt anbefale dette flyselskab. Transitområdet i Brussels Airport er nemt og overskueligt.

  Brussels Airlines flyver til JFK, hvorfra transport til f.eks. Manhattan er supernemt.

Comments are closed.