On Location Tours

Film & TV tours New York

New York City har siden tidernes morgen været kulisserne bag tusindvis af film og tv-serier. Du kan sikkert allerede selv nævne en håndfuld af dine favorit shows eller film, som er blevet optaget på byens gader og stræder.

Selvfølgelig, er der mange film der "ser ud som om" de er blevet optaget i byen, men i stedet er blevet optaget i studierne i Californien eller andre steder. F.eks. kan nævnes at "Venner" (Friends) ikke er optaget her i NY, og cafeen Central Perk ikke eksisterer i virkeligheden - på nær når der selvfølgelig bliver lavet en pop-up installation ifm. jubilæer.

Til gengæld er TV-shows som Gossip Girl og Sex and The City blevet optaget her og klassiske film såsom "Rosemary's Baby", "Manhattan" og selvfølgelig "King Kong" omend Kong selvfølgelig ikke rigtig kravlede op på Empire State Building. Men det er en helt anden historie! Men, Empire State Building har faktisk været med i mere end 250 film!

Er du glad for film og tv, så burde du overveje om en tur med On Locations Tours ikke er lige for dig. Vi er glade for at formidle salget af billetter til deres tours.
De er en virksomhed der har specialiseret sig i at vise dig hvor diverse shows og film er blevet optaget, og give dig følelsen af at du selv er en del af "the action"! - Og så er det et krav, at deres guides er skuespillere!

Virksomheden har eksisteret siden 1999, er NY's eneste film og TV tour virksomhed og har vundet mange priser for deres ture.

Priserne er fra $31-$56 for voksne, og $21-$40 for børn. Turene foregår enten som walking tours eller med bus. Se flere detaljer, når du klikker på Book knapperne nedenunder. Den vej igennem kan du også vælge dato og tidspunkt, og booke direkte.

*bemærk venligst, at disse book knapper her på siden indeholder affiliate links som giver os som annoncører en lille procentvis kommission hvis du booker via dem. Booker du direkte via On Location Tours egen hjemmeside får vi ikke kommission. Vi håber at du værdsætter værdien i vores hjemmeside, og bestiller via disse links. Det er de små indtægter via affiliate links på vores side, der er med til at drive værket!

Sex and the City Hotspots

Sex and the city tour


NYC TV & Movie Sites

NYC TV & Movie Tour


Central Park TV & Movie Sites

Central Park TV & Movie Sites


Gossip Girl Tour

Gossip Girl Tour


When Harry Met Seinfeld Tour

When Harry Met Seinfeld Tour


The Super Tour


Sopranos Tour

Sopranos tour


TCM Classic Film

Holiday Lights Movie Tour

holiday lights tour