Rejse services

Vi elsker New York


New York City byder på den ultimative storbyferie! Det betyder selvfølgelig, at der er rigtig mange ting at se og opleve, og det er ikke en 'billig' by at besøge. Det kan dog værende overvældende at finde ud af, hvad man skal prioritere siden man umuligt kan nå alle attraktioner og seværdigheder, nå at spise og feste alle steder og lad os ikke glemme at shopping hurtigt kan opsluge alle dage i byen.

Jo - NYC er en dyr by at besøge men du behøver ikke tømme bankkontoen for at få råd!
Jo - NYC er en kæmpe by som ved første øjekast kan være overvældende og forvirrende... men,  vi tror på at fleste kan få skræddersyet New York City storbyferien til at passe deres behov og temperament.

Det har været vores mission siden 2010 at vise dig hvordan du får mest ud af din ferie. Vi inviterer dig til at surfe rundt på siden, og nyde gavn af de gratis råd og informationer du kan finde.

Personlige rejse services

Vi hjælper gerne dig personligt med vejledning og sørger for at du er forberedt på alle punkter.
Alt fra bestilling af hotel og fly (udarbejdet af vores samarbejdspartner i Danmark), transport til og fra lufthavn, VIP shopping eller sightseeing i vogn, reservation og indkøb af billetter til attraktioner og events, bordbestilling og alt det andet klarer vi. Få udbytte af vores lokalviden og vores mange år med professionelt virke i New York City.

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud.

Hvad er dine ønsker til din storbyferie?

Oversigt