Hej alle sammen,

nu er vi allerede nået et par dage ind i 2015, så jeg vil skynde mig og tage tid til at skrive en lille opdatering på året der gik. 2014 blev et meget travlt, meget givende og spændende år. Når jeg ser tilbage på dagene der gik, og de mange skønne mennesker jeg mødte bliver jeg glad og også meget taknemmelig.
Facebook siden fik mange nye fans, og jeg sluttede året med 1832 mennesker der fast følger med i opdateringer her fra NY. Jeg havde fornøjelsen af, at have mødt 88 danskere enten via lufthavnsafhentning eller walking tour i Queens. Det var skønt og overvældende den megen fine respons jeg modtog efterfølgende, både på FB, mail og på min review side.
Det blev også året hvor Queens blev valgt som destination #1 i USA, for 2015 og jeg er glad for det betyder at endnu flere besøgende vil udvide deres horisont og få en smag for hvad det generelle New York har at byde på.

Det skulle have været året, hvor jeg færdiggjorde mig Bachelor uddannelse, men grundet fejl fra skolens side er jeg blevet et semester forsinket. Det går nok alt sammen, for jeg er ikke længere “International Studerende” på studievisum. I april blev jeg gift, og i oktober fik jeg mit Greencard. Jeg kan derfor blive i landet, så længe jeg vil og jeg er glad for at jeg kan starte mit liv op her – som jeg sagde jeg ville, da jeg i 2006 første gang tog til NY.

I slutningen af december fik jeg mit første rigtige amerikanske job. Jeg er nu tour guide hos et af selskaberne i NY, der tilbyder sightseeing på double decker busser. Det er et skridt i den rigtige retning ift. valg af fremtidig karriere og jeg nyder at blive betalt for at være turist. Jeg bliver aldrig træt af, at se de mange flotte attraktioner byen har at tilbyde.

Og nu til målet i 2015, og en smule opdateringer på “Turist i New York” fronten …

Jeg er fuldtidsansat de næste tre måneder, og planlægger at gå ned på deltid i højsæsonen så jeg fortsat kan give walking tours til mine danske turister. Men, indtil 7 april vil jeg have begrænset tid til walking tours og jeg vil ikke have mulighed for at tilbyde nogen lufthavnsafhentninger. Jeg er selvfølgelig ked af, at det bliver begrænset hvad jeg kan tilbyde af services indtil da men jeg håber at jeg kan imødekomme jeres behov trods alt. Jeg har haft kontakt med en dygtig dansk kvinde, bosiddende her i NY, som muligvis kunne være interesseret i et samarbejde. I så fald vil der være mulighed for walking tours med hende i løbet af ugedagene. Men nu får vi at se … Jeg vil kun kunne tilbyde walking tours med mig som guide, på udvalgte lørdage.
Efter 7. april, håber jeg som sagt, at være på deltid da jeg ved at rigtig mange af jer, kommer til NY i løbet af foråret og sommeren. Har du allerede planer om, at du gerne vil booke en tur med mig så tøv ikke – send mig en email, så jeg kan få et overblik over programmet.
Dertil skal også siges, at min mand og jeg planlægger at komme til Danmark i juni måned. Jeg har ikke været i Danmark siden januar 2012, og han har aldrig været i Europa så det bliver en spændende tur.

Som afslutning, takker jeg jer alle for et godt år, for den megen support og jeg glæder mig til at se mange flere af jer i det nye år!

Venlige hilsener,
Maria-Leena Kerr

TiNY_ProfilePic