Reviews fra tidligere kunder

... læs hvad andre har at sige om "Turist i New York - The Danish Tour Guide | USA"

Før du køber en af vores services eller ture, er det naturligt du gerne vil vide hvad tidligere kunder har at sige om kvaliteten af vores produkter. Nedenstående følger nogle af de reviews vi har modtaget på Facebook, og her på hjemmesiden. Vi værdsætter de mange anmeldelser, samt positive ord på email.


Har du selv noget på hjerte, og vil du gerne dele din ærlige mening om Turist i New York er der tre muligheder:

1) Vi foretrækker, du giver dit review via TripAdvisor, så når det ud til endnu flere rejsende:

 

2) Hvis du ikke bruger TripAdvisor, kan du også også give din mening til kende på Facebook: Facebook Reviews

3) Sidst men ikke mindst, hvis du hverken har TripAdvisor eller Facebook profil må du meget gerne skrive din anmeldelse af vores services her:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turist i New York
Average rating:  
 5 reviews
by Sussi on Turist i New York

Jeg var afsted første gang med mine to drenge, og havde virkelig god gavn af Marias rejseplan. Vi nåede ikke alt, men det var ok, det var rigtig godt med en masse foreslag.

Vi var også på tur på Manhattan og i Queens, hvor vi så ting, vi nok ikke selv havde fundet.

Tak for hjælpen, Maria

by Carina on Turist i New York

4 piger på tur med Maria-Leena - en fantastisk tur rundt i Chong town og little Italy! Kan kun varmt anbefale Lena som tur-guide - hun er personlig og nærværende og brænder tydeligt for at give den bedst mulige oplevelse!

Vi booker igen næste gang vi skal til NY

Kh Carina, Mette, Betina og Louise

by Tina Bjerre on Turist i New York

Vi ankom 8 pers. d. 14/1 til New York. Vi havde forespurgt på afhentning i lufthavn, hvilket desværre ikke kunne lade sig gøre den dag, i stedet havde vi fået tilsendt meget fin og udførlig vejledning i offentlig transport fra lufthavn til netop vores hotel. D. 15/1 havde vi bestilt sightseeing. Vi havde blot ønsket, at se noget af New York, som den typiske turist ikke fik set. Dagen efter var det Martin Luther King Day, så Else havde valgt, at vise os rundt i Harlem, med mange spændende fortællinger. Ud over viden om Harlem, havde vi også god mulighed for, at få svar på mange andre spørgsmål, som man har, når man er meget ny turist i New York om subway, drikkepenge og meget andet. En rigtig god start på vores fantastiske uge i New York

by Malene on Turist i New York
Downtown Manhattan med Else

D. 7 juni, 2016 var min familie og jeg på en tre-timers walking tour på spidsen af Manhattan med tour guiden Else Matthews. Det var en personlig, og engagerende oplevelse at blive introduceret til området, og de mange fascinerende landemærker. Else gav os historier, som jeg er sikker på jeg ikke kan finde i nogen guide bøger. Det er helt tydeligt, at hun elsker byen og hun gav en tur fuld af entusiasme og charme! (frit oversat fra engelsk)

by Isabell nielsen on Turist i New York

Jeg ankom alene til New York , da er det fikst med lufthavns afhentning, man får købt et kort til subwayen og finder ud af hvordan det virker , så man nemt kan begå sig allerede første dag i byen under jorden . Også har Maria svar på spørgsmålene også på mail efterfølgende dage

Venlig hilsen skrevet til Else, efter endt Williamsburg Tour:
"Det var rigtigt fedt at komme rundt og se noget andet end Manhattan, og det var skønt at høre lidt om New York fra en indbygger. Især dine fortællinger om 9/11 gav stor indtryk. Sikke en omgang, du har oplevet. Det er første gang, Kenneth og jeg har mødt én, der har været derovre på dagen. Det var også fedt at høre om etik og “omgangsregler”. Der er så mange ting, jeg slet ikke vidste - og egentligt havde regnet med var helt ens med DK. Men godt, at du kunne informere os forskelle og "hvordan man gør” ;)"

Katrine B
Danmark

D. 7 juni, 2016 var min familie og jeg på en tre-timers walking tour på spidsen af Manhattan med tour guiden Else Matthews. Det var en personlig, og engagerende oplevelse at blive introduceret til området, og de mange fascinerende landemærker. Else gav os historier, som jeg er sikker på jeg ikke kan finde i nogen guide bøger. Det er helt tydeligt, at hun elsker byen og hun gav en tur fuld af entusiasme og charme! (frit oversat fra engelsk)

Malene
Danmark

Vi havde den mest fantastiske tur med Maria rundt i Chinatown. Foruden at hun ved en hel masse, forstår hun også at formidle det på en både underholdende og ligefrem måde. Maria har kun små grupper og det giver en tæthedsfølelse og intimitet, der bare gør turen så meget bedre. Hvis du skal til New York, er Marias ture et absolut must.

Susan Nielsen
Danmark

5 timer i selskab med Maria er en fantastisk god oplevelse. God entusiastisk guide, masser af baggrund, fortælling og historie, og det hele i et både tilpas, og veltilrettelagt tempo. Kan varmt anbefales. Denne tur gik til Chinatown, little Italy, og Central park..

Anders Kjær Jørgensen
Danmark

Kan kun anbefales. Super sød og velinformeret guide Maria tager dig rundt i New York super skønne nærliggende skønne bydel Queens. Rart at komme lidt væk fra Manhatten og se noget andet......vi havde nogle skønne timer med Maria som også løfter sløret for hendes egen historie ❤️❤️❤️

Dorte Amstrup
Danmark

Uha, kan varmt anbefale de guidede ture med Maria, hurtig svar og planlægger lige efter dine behov. Ville trygt bede hende om hjælp hvis behovet var der

Tina Secher Schmidt Christensen
Danmark

En super god guided tur rundt i det kontrastfyldte New York. Maria viste os dele af Queen, vi nok aldrig selv ville have valgt. Det autentiske Chinatown- farverige Mexico og ikke mindst; den smukke bydel Forrest Hills, som byder på de flotteste huse. Tak for en dejlig dag, Maria

Lone Berggreen Noer
Danmark

Fantastisk god service og en kæmpe tryghed at komme til New York og have den hjælp og de mange gode tips vi fik med os, som gjorde vores tur helt sublim!

Maria Sloth Markus
Danmark

Vi havde en fantastisk tur rundt i lower Manhatten, hvor vi så en masse spændende bygninger samt fik en masse gode og sjove historier om New York. Oven i fik vi en gratis tur ud forbi frihedsgudinden
vi kan stærkt anbefale en tur med Maria. Hun ved en masse om byen og deler gerne ud. Og at have en i kørestol med var ingen hindring, det var der styr på. En helt igennem fantastisk dag, tak for det.

Karl Ove Simonsen
Danmark

Søde Maria tog os med ud i det virkelige New York krydret med funfacts og godt humør - super godt - et must i NYC

Betina Schack Schmidt
Danmark

Maria-Leena er super flink og ved virkelig hvad hun taler om i New York. Skriv til hende! Du vil ikke fortryde det...

Kristian Malling Granov
Danmark

Kære M-L tak for en super dejlig og spændende tur torsdag 10/4 til Queens, Ida, Mette og jeg var alle rigtig glade for oplevelsen.

Peter Fredholdt
Danmark

Vi har haft den mest fantastiske tour i Queens. Det har været en meget stor oplevelse og vi vil sige tusinde tak til Maria. Kan kun give de varmeste anbefalinger. De færreste ville ha' været i stand til at finde de steder og se de muligheder som Maria fremviste på sin helt egen hjertevarme og personlige måde. Mener bestemt det er ti gange mere interessant at booke Maria end at bruge tid på de sædvanlige attraktioner. Vi ses igen Maria

Charlotte Førsterling
Danmark

Her får man hurtig svar fra Maria. Hun er en fantastisk guide og vi ser frem til vores næste walking tour med Maria. Kan på det varmeste anbefale Maria til din næste tour. PS. Er du i kontakt med Maria, inden ankomst til NY, så høre lige om i skal ha lidt lakrids eller rugbrød med til Maria, hun bliver bare så glad :-))

Henning Sørensen
Danmark

Jeg har selv haft fornøjelse af at være på tour med Maria, på mine ophold i New York i henholdsvis 2010 og 2014 - både privat, men så sandelig også i arbejdsmæssige sammenhæng. Maria er en stjerne at rejse rundt med og eminent til at opfange de individuelle rejse og oplevelses behov man måtte have med, når turen går til The Big Apple - alt lige fra at blive hentet i lufthaven til hjælp i små stavelser, såvel som til metroen, overnatningsmuligheder, kulturalle og historiske oplevelser - eller blot sjov og ballade på et overkommelig budget. Maria har gennem årene lige såvel fået øjnene op for omkring liggende distrikter som både Queens og New Jersey - hvilke selv ligger hendes hjerte nært og som hun mester i fortællinger og oplevelser. Det er med min varmeste og mest personlige anbefaling jeg "overlader" andre i Maria's hænder.

Anne Merethe Carlsen
Danmark

"Skal du til NY så besøg denne side. Dansk pige bosat i NY som giver gode råd og vejledning."
"En kvinde som giver gode råd når en tur går til NY, har været der en gang en er så heldig og skal der over igen til næste år glæder mig vildt meget."

Peter & Jørgen Dann
Danmark

Skøn guided tour og mange rigtigt gode råd og tips

Lars Geckler
Danmark

Fantastisk hyggelig og inspirerende midtown tur med Leena som den søde og meget vidende turguide. Vi fik set en masse spændede steder som beskrevet i oplægget, men det der gjorde turen til noget helt særligt var at hun tog os med ind i de forskellige attraktioner, for at mærke stemningen. Bla New York public library, hvor der var en fotoudstilling og læsesalene der var flot dekoreret. Glæd jer til hendes lille overraskelse. Mums 🙂
Vi bliver nødt til at vende tilbage.

Jesper Vinterberg
Danmark

Uforglemmeligt ❤️

Linda Ditte Storgaard
Danmark

Kan kun anbefale en tur med Turist i New York (Maria) i Queens. Det var absolut et højdepunkt på vores 10 dages ferie i New York i august måned. 🙂

Dorthe Nielsen
Danmark

En stor ros til Maria, som har været en kæmpe hjælp i forbindelse med vores forestående rejse til N.Y., hvor vi forsøgte at leje en lejlighed, som vi havde set en annonce for på http://www.craiglist.com.

Udlejer virkede ikke helt reel og havde nogle (synes vi) urimelige krav til forudbetaling o.s.v.

Efter at have forhørt os hos Maria om, hvorvidt det var rimelige betingelser og pris og en troværdig annonce, tilbød Maria som den naturligste ting i verden at mødes med udlejer og se lejligheden for os, når nu hun nu alligevel var i N.Y. Tænk at der findes sådan et menneske, som vil tage sig tid til at gøre det – i sin ferie – for nogen, som hun slet ikke kender. Det er virkelig dejligt at opleve!

Udlejer var i første omgang meget imødekommende, og ville meget gerne vise lejligheden frem til vores ven. Maria kunne bare ringe til ham, så de kunne aftale et tidspunkt. Han troede vel ikke, at vi ville gøre alvor af det. Det viste sig dog også snart, at vi skulle få vores bange anelser bekræftet, for da Maria ringede til ham, Mr. Paolo, var forbindelsen pludselig meget dårlig og efter gentagne forsøg, lød telefonen ifølge Maria meget underlig – som om stikket var trukket ud. Vi fandt da også senere ud af – ad anden vej – at ejendommen faktisk var til salg. Summa summarum må vi nok konkludere, at Mr. Paolo er en fusker, som annoncerer for fiktive lejligheder til leje. Så et godt råd fra os er: Søg ikke en lejlighed via craiglist og pas på udlejere, der kalder sig Mr. Paolo.

Efter den oplevelse havde vi ikke lige mod på at lede efter en anden lejlighed, så vi endte med at booke hotel i stedet.

Endnu en gang en stor tak til Maria for hendes indsats og betænksomhed!

Hilsener
Michael og Camilla

Camilla Lund
Danmark

Den "tour" i Queens med Maria var et af mange højdepunkter på vores første NYC visit. Kan klart anbefale at få et indblik i de forskellige "Hoods" og deres kultur og historie. Maria er vidende og en god fortæller og hun tager os med til steder vi ikke selv ville finde - sjove butikker og spisesteder. Vil helt sikkert tage endnu en guidetur med Maria, og blive præsenteret for flere spændende "Hoods" på vores næste besøg.

John Larsen
Danmark

På vores første tur til New York brugte vi Maria som quide i Queens; et valg vi bestemt ikke har fortrudt. Marias fortællelyst og engagement var en fornøjelse. Alle vore spørgsmål og lignende op til vores quidede tur, blev besvaret hurtigt og proffessionelt. Det var fedt at se noget andet end Manhatten, og det var med til at se og forstå hvor fantastisk og mangfoldig New York er. Jeg har anbefalet Maria til en kollega, og vil selvfølgelig også gøre det her !

Morten Ansfelt
Danmark

Min kæreste og jeg var i New York i sommers, og da det begge var første gang vi skulle over Atlanten valgte vi at få Maria til at afhente os i lufthavnen JFK. Vores fly var ret forsinket fra Danmark, men på trods af det stod Maria stadig i lufthavnen da vi ankom. Vi havde en god tur med subwayen foran os, og i mellemtiden fortalte Maria om byen og kom med tips og gode råd. Alt i alt var det en super god måde at blive introduceret til New York på, og det var SÅ dejligt at der var en som kunne sproget når man ankom så sent om aftenen/natten. 🙂 🙂

Stine
Danmark

Det fantastisk ved Maria er, at hun er flexibel og går op i sine gæster!
Vi havde aftalt at vi skulle mødes i JFK når vi landede, og så ville hun møde os og få os sikkert frem til vores destination. Men men men, der stod ingen Maria og ventede på os i lufthavnen, og vi havde svært ved at komme i kontakt med hende. Vi blev selv nød til at finde frem og da vi endelig var noget frem og fandt noget WIFI, skrev jeg straks til Maria. Det viste sig at vi ikke havde fået udvekslet flynummer osv, så hun havde ingen mulighed for at finde ud af hvilken terminal vi ville lande ved. Da vi hjemmefra havde købt en særlig gave til hende, en bog med H. C. Andersens eventyr, ville vi meget gerne mødes med hende. Da jeg vidste at hun boede i Queens, og vi havde planlagt en tur til Queens, foreslog jeg at vi kunne mødes der, bare lige at sige hej og aflevere gaven (vi gad ikke have den med igen, da der skulle være plads til alt det andet vi ville shoppe ;))
Det ville hun gerne og tilmed ville hun gerne give os en tour i Queens! Vi havde to ting vi gerne ville opleve i Queens, så vi vidste ikke helt om det kunne lade sig gøre. Men selvfølgelig kunne det det! Hun planlagde en helt særlig tour i Queens for os, hvor vi kom rundt og så alt det vi gerne ville se. Det var en fantastisk tour, hvor hun fortalte stort og flot om Queens, og vi fik set noget helt andet en bare Manhattan, og det var forfriskende.
Desuden, før turen, stod hun hele tiden til rådighed med råd og vejledning, som jeg benyttede mig flittigt af!
Det er med 100% sikkerhed, at hun vil komme op, hvis samtalen skulle falde på New York og jeg vil til hver en tid anbefale hende.
Jeg var rigtig ked af det, da hun ikke mødte op i lufthaven, især fordi det tildels var min egen skyld. Men hun kompenserede virkelig for det, og gav os meget mere end hvad vi havde regnet med!
Fem stjerner herfra!

Simone Bebe
Danmark

Hej Maria.
Ja bedre sent en aldrig 🙂
Tusind tak for den fantastiske tur vi havde sammen med dig rundt i lidt af Queens og Forest Hills som forbavsede os med den stilhed der er der. Fantastisk at opleve det i NY. Din evne til at fortælle historien om Forrest Hill, det er så levende at høre dig fortælle om det du brænder for 🙂 En tur vi troede skulle tage et par timer, men nej 🙂 Heldigvis havde du tiden til at vise mere frem. Shopping i Queens og et fantastisk kage sted 🙂 Red Velvet, siger det dig noget :-). Vi glæder os til næste gang vi er tilbage i NY. Så er jeg sikker på du bliver kontaktet igen. Vi anbefaler dig til alle der begynder at tale om en tur til NY. 🙂

Henning Sørensen
Danmark

Hej Maria. Jeg vil på egne og familiens vegne gerne sige dig 1000 tak for en fantastisk rundtur i Queens. Jeg havde ALDRIG forestillet mig at der 15 min fra DownTown Manhattan kunne være et så anderledes samfund, så interessant og i så skærende kontrast til det "øvrige New York. Tak for din tid, og for din superfede måde at guide os rundt på, tak for din tålmodighed med vores spørgsmål, og tak for at du lukkede op for posen i relation til dine egne holdninger på godt og skidt i USA..
Jeg vil til enhver tid anbefale ALLE der skal besøge NY at booke en tid hos dig, og få een på opleveren.
Bedste hilsner
Bjarne Rasmussen (efterårsferien 2014)

Bjarne Rasmussen
Danmark

5 thoughts on “Reviews fra tidligere kunder

 1. Hej Maria.

  Er så heldig, at skulle til NY med kæresten her til Sep. og vil derfor hører, om du har lyst til, at komme med lidt fif til MUST SEE steder, vi ikke finder i Turen går til..
  Og så gerne den nemmeste og billigste måde fra JFK til vores hotel, der ligger på 29 East 29th Street, New York, NY, 10016 USA 🙂

  Tak for en meget inspirerende hjemmeside, er slet ik færdig med, at kigge herinde 🙂

  På forhånd tak for hjælpen.

  /Charlotte

  1. Hej Charlotte,
   fedt at I skal til NY! og tak for rosen.

   Jeg tilbyder jo lufthavnsafhentning, det kunne være en ide så får I en let introduktion til det offentlige transportsystem uden at bekymre jer for at fare vild. Kig under “Services

   Og, MUST SEE steder kommer jo helt an på jeres interesser. Jeg bliver aldrig færdig med at gå på opdagelse i NY og jeg har efterhånden været her i mange år (både som turist og bosiddende)
   Jeg elsker Queens, men Uptown Manhattan er også et område mange turister ikke får tid/mulighed for at se.
   Jeg har måske en ny walking tour planlagt til september, så det kunne være det kunne friste.
   Du kan altid skrive til mig på info@turistinewyork.dk og så kan vi drøfte mere 🙂

 2. Hej,
  Jeg står og gerne vil give min søster en speciel oplevelse i NYC. Vi holder 2 ugers ferie hvert år i NYC i min vens lejlighed.
  Så vi kender NYC ret godt.
  Dig vil jeg høre om I ved om man kan komme på en sejltur i en lille sejlbåd rundt om
  NYC?
  Eller I har noget andet fabtastisk at opleve?
  En skyresturant eller andet?
  Har prøvet helikopter, speedbådtur og meget andet.
  Håber I ka hjælpe mig – det er t sommer vi er i NYC igen (juli el. aug.)

  Vh.
  Rebekka

 3. En stor ros til Maria, som har været en kæmpe hjælp i forbindelse med vores forestående rejse til N.Y., hvor vi forsøgte at leje en lejlighed, som vi havde set en annonce for på http://www.craiglist.com.

  Udlejer virkede ikke helt reel og havde nogle (synes vi) urimelige krav til forudbetaling o.s.v.

  Efter at have forhørt os hos Maria om, hvorvidt det var rimelige betingelser og pris og en troværdig annonce, tilbød Maria som den naturligste ting i verden at mødes med udlejer og se lejligheden for os, når nu hun nu alligevel var i N.Y. Tænk at der findes sådan et menneske, som vil tage sig tid til at gøre det – i sin ferie – for nogen, som hun slet ikke kender. Det er virkelig dejligt at opleve!

  Udlejer var i første omgang meget imødekommende, og ville meget gerne vise lejligheden frem til vores ven. Maria kunne bare ringe til ham, så de kunne aftale et tidspunkt. Han troede vel ikke, at vi ville gøre alvor af det. Det viste sig dog også snart, at vi skulle få vores bange anelser bekræftet, for da Maria ringede til ham, Mr. Paolo, var forbindelsen pludselig meget dårlig og efter gentagne forsøg, lød telefonen ifølge Maria meget underlig – som om stikket var trukket ud. Vi fandt da også senere ud af – ad anden vej – at ejendommen faktisk var til salg. Summa summarum må vi nok konkludere, at Mr. Paolo er en fusker, som annoncerer for fiktive lejligheder til leje. Så et godt råd fra os er: Søg ikke en lejlighed via craiglist og pas på udlejere, der kalder sig Mr. Paolo.

  Efter den oplevelse havde vi ikke lige mod på at lede efter en anden lejlighed, så vi endte med at booke hotel i stedet.

  Endnu en gang en stor tak til Maria for hendes indsats og betænksomhed!

  Hilsener
  Michael og Camilla

Comments are closed.