Personlig NYC rejseplan

Nyd gavn af vores lokalviden og få hjælp til den perfekte New York ferie

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne rejse til New York velvidende at du er fuldt ud rustet til at få så meget ud af dine dage i NYC som overhovedet muligt?

I stedet for at bekymre dig om at du nu får nået det hele eller om du kommer til at misse nogle fede oplevelser, så har du i  tasken (og på din telefon og tablet) en veludført rejseplan der er planlagt nøje ud fra dine behov.  En rejseplan der gør, at du oplever alle de ting du gerne vil opleve i den rigtige rækkefølge, så du ikke spilder tid. En rejseplan der gør, at du ikke stresser rundt for at nå alt i sidste øjeblik. En rejseplan der også er spækket med små anekdoter og interessante facts om områder du kommer forbi på din vej.

BONUS: Det er ikke blot en skræddersyet rejseplan du får tilsendt men dine e-mails bliver også prioriteret i travle områder. Vi sætter ligeledes også 15-minutters Zoom samtale op efter bestilling så vi kan sludre sammen skulle der være nogle spørgsmål du gerne vil have dækket med det samme.

Vi har tilbudt denne rejseplan i over 4 år nu, og har haft 100% tilfredse kunder - der var dog en enkelt, som spurgte om undertegnede altid fik 13-taller i skolen, idet han fandt rejseplanen meget detaljeret. Denne rejseplan vil uden tvivl vil gøre din New York rejse meget mere overskuelig. Rejseplanen vil inkluderer hvilke tog og busser du bør tage for at komme fra dit hotel/lejlighed til de forskellige destinationer i løbet af dagen, og hjem igen. Rejseplanen vil give forslag til hvordan du skal benytte et evt. tilkøbt rabatkort (klik her og læs om muligheder).

Hvordan: Vælg den dato du ønsker at have rejseplanen parat til. Du kan vælge at udfylde spørgeskemaet via vores bookingformular, ellers kan vi fremsende det efter betaling. Dette spørgeskema, gør at vi kommer til at kende dine behov lidt bedre. Efter du har besvaret disse spørgsmål går vi i gang med planlægningen. Når du har spørgsmål til os undervejs, sender du blot en email! Dine spørgsmål bliver prioriteret da du har købt en concierge service. Når rejseplanen er færdig, senest den dato du har bestemt, sender vi dig planen på PDF og Word fil, og så kan du printe eller gemme den på din iPad, tablet eller telefon. Bemærk venligst, at vi i de fleste tilfælde kræver op til 2 ugers leveringstid efter modtagelse af dit spørgeskema. Du kan dog også vælge, at få den fysisk tilsendt en dansk adresse for en merudgift. Dette kunne evt. være, hvis du ønsker at bruge det som en gave / overraskelse til et familie medlem. Vi tilføjer et håndskrevet postkort med en hilsen, skulle det være!

Hvad koster det: Prisen på denne service er $199 - book via nedenstående 'knap' eller send os en email.