NY service: NYC rejseplan

Personlig NYC Rejseplan

Guidebøger

Ny concierge service tilføjet!

Hjemmesiden Turist i New York​ bugner af informationer, og vi får jævnligt mange glade emails fra folk der takker for disse gratis informationer!
Vi får dog også en hel del emails fra folk der gerne vil have hjælp med planlægningen af deres ferier i mere eller mindre grad.

Derfor er "Personlig NYC rejseplan" servicen blevet oprettet til jer der gerne vil nyde gavn af en professionels gode ideer og kendskab til byen.

Prisen er lav - da Turist i New York startede op i tidernes morgen, var det med mottoet at "Alle kan få råd til NYC uanset alder og størrelse på pengepungen!" Dette mener vi stadig, hvilket er grunden til at hjemmesiden og sociale medier altid vil rumme nyheder med tilbud, gode råd og anbefalinger. Men søger I yderligere råd og vejledning der er specifik i jeres situation så er dette den perfekte løsning og til kun $74.20 (inklusiv booking-gebyr)

Her er en kort beskrivelse: "Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne rejse til New York velvidende at du i tasken har en veludført rejseplan der er planlagt helt efter dit eget hoved? En rejseplan der gør, at du oplever alle de ting du gerne vil opleve i den rigtige rækkefølge, så du ikke spilder tid. En rejseplan der gør, at du ikke stresser rundt for at nå alt i sidste øjeblik."

Læs mere om servicen her: Personlig NYC rejseplan og bestil med det samme!

Skriv en kommentar, og fortæl hvad du synes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.