Youtube video fra NY

Jeg har aldrig påstået at jeg har videografiske talenter, men som enhver tosse med en smartphone nyder jeg at tage billeder og optage videoer når som helst der er en undskyldning for det.

I årernes løb som turist (2006-2011) og efterfølgende som vaskeægte New Yorker (2011-forever) har jeg samlet tusindvis af billeder og videoklip som bare ligger på min Macbook Pro indtil jeg (bakket op af flere af jer på Facebook) oprettede en ny Youtube kanal dedikeret til amatør videoer, der fanger små unikke og helt normale New York øjeblikke.

Har du selv en Youtube eller Google+ profil, kan du subscribe til kanalen. Ellers kan du bare komme tilbage i ny og næ. Der er også en tab på Facebooksiden, som viser dig alle videoer.
Igen, jeg har absolut ingen “skillz” når det kommer til at optage og edite – og ofte er jeg “undercover” forstået på den måde, at jeg forsøger at skjule at jeg filmer så kameravinklen er heller ikke altid i top. Om ikke andet, tag et kig  og drøm dig til New York hvor alting kan ske!

https://www.youtube.com/user/TuristiNewYork