Virtuel Sightseeing i New York City

Når nu I ikke kan komme til os, så bringer vi New York City til jeres stuer.

Første virtuelle tour løb af stablen d. 3 december med en version af vores populære Williamsburg - Hip & Ortodoks walking tour. Du kan stadig købe dig adgang til turen, som blev optaget (Køb adgang her for kun $15 per skærm!. Selvom teknikken skal finpoleres, hvilket jeg allerede har taget næste skridt til, at den bliver så gik det fint og det var glade gæster der deltog.

Derfor vil jeg gerne tilbyde endnu en virtuel tour, ja måske endda flere.

En virtuel tour, er en online oplevelse hvor I enten LIVE eller efterfølgende på en optagelse kommer med rundt i forskellige områder af New York City mens jeres autoriserede tour guide, fortæller jer om kulturen, historien og viser jer spændende ting som I som turister nok ikke lige havde oplevet på egen hånd. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til sidste i LIVE versionen.

Målet er, at give jer et tilskud af "rejse og ferie" vitaminer og mineraler, inspiration til når I kan rejse, smagsprøve på hvad en guided tour med os indebærer og selvfølgelig en mulighed for at vi ikke lider samme skæbne som så mange andre i rejseindustrien, nemlig bliver nødt til at lukke og slukke.

I må derfor meget gerne besvare nedenstående to spørgsmål, så vi kan få en fornemmelse af, hvor interessen ligger.

Bliv også medlem af vores nye gruppe på Facebook som giver jer gratis, kortere LIVE optagelse fra hverdagens New York: Virtuel New York Sightseeing

Fields marked with * are required

Vores virtuelle tours vil enten foregå via Zoom eller som Facebook LIVE. De vil vare cirka 1 time med mindre andet er opgivet. Pt. er prisen sat på $15 per skærm.
%d bloggers like this: