Når nu I ikke kan komme til os, så bringer vi New York City til jeres stuer.

En virtuel tour, er en online oplevelse hvor I enten LIVE/direkte eller efterfølgende på en optagelse kommer med rundt i forskellige områder af New York City mens jeres autoriserede tour guide (Maria) , fortæller jer om kulturen, historien og viser jer spændende ting som I som turister nok ikke lige havde oplevet på egen hånd. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til sidst i den direkte optagelse.

Målet er, at give jer et tilskud af “rejse og ferie” vitaminer og mineraler, inspiration til når I kan rejse, smagsprøve på hvad en guided tour med os indebærer og selvfølgelig en mulighed for at vi ikke lider samme skæbne som så mange andre i rejseindustrien, nemlig bliver nødt til at lukke og slukke.

Vores online tours tager udgangspunkt i vores offentlige walking tours, omend af en kortere varighed og er derfor ikke en erstatning af vores etablerede tours, som vi håber du vil deltage i, når du kan rejse til New York City.
Foreløbigt program (med forbehold for ændringer):

PROGRAM FOR KOMMENDE TOURS:

11 maj kl 19:00: Brooklyn Heights & DUMBO!

18 maj kl 19:00: Midtown’s Vidundere!

20 maj kl 19:00: Corona, Queens – Et latino kvarter!

25 maj kl 19:00: Central Park – En oase midt i storbyen!

Hvis du misser en tour, gerne ville have deltaget i, kan du stadig købe adgang til optagelsen efterfølgende. Det gør du ved at købe adgang her: Køb adgang til tidligere tours på Fareharbor! I boksen “anden vigtig information” skriver du hvilke(n) tour(s) du gerne vil købe optagelsen af.

I må desuden meget gerne besvare nedenstående to spørgsmål, så vi kan få en fornemmelse af, hvor interessen ligger i fremtidige tours.

Book online nu!

Bliv også medlem af vores nye gruppe på Facebook som giver jer gratis, kortere LIVE optagelse fra hverdagens New York: Virtuel New York Sightseeing

Fields marked with * are required

Har du lyst til at deltage i en virtuel tour?*

Ja

Nej

Måske

Vores virtuelle tours vil enten foregå via Zoom eller som Facebook LIVE. De vil vare cirka 1 time med mindre andet er opgivet. Pt. er prisen sat på $15 per skærm.
Hvilket område eller tema kunne du godt tænke dig at opleve på en virtuel tour?