Uptown’s Højdepunkter – Harlem tour med dansk guide

Redigeret 26 august 2019
Uptown's Højdepunkter - Harlem Turist i New York
Vi har givet tours i Harlem i lidt over 3 år nu med stor succes. Det er en af de tours vi anbefaler, når folk spørger hvilke af vores tours der er gode til unge mennesker. Det betyder dog ikke, at vore øvrige tours ikke er –  blot at Harlem vitterligt er interessant og vi synes det er vigtigt at ændre de fordomme folk har omkring Harlem fra film og TV.

Vi mødes på hjørnet af Lenox Avenue og W116th Street, ved CVS butikken. Du skal have købt billet på forhånd. Når vi mødes taler vi om vores forestillinger om Harlem, fordomme og generel viden. Så går turen til et nærtliggende afrikansk marked, som plejer at være interessant for de fleste. Efter besøget der, går vi igennem området der er kendt som Little Senegal hvorefter vi bevæger os mod kernen af Harlem. Vi kommer forbi flere kirker og historisk vigtige “seværdigheder” undervejs. I får mulighed for at se the Apollo Theater. Alt efter gruppens temperament og interesser justerer vi ruten således at der enten er tid til et hurtig kig i en af de cool shoes shops (eller det kan gøres på egen hånd efter). Alt andet lige dækker vi historien fra start til slut – så meget vi kan dække på 2 timer. Hollændernes landbrug, slaveriets ophørelse, Harlem Renaissance, byens forfald i 70erne og 80erne. Og sidst men ikke mindst, den kraftige oprydning af NYCs gader i 90erne under ledelse af borgmester Rudy Giuliani frem til … ja, hvordan Harlem i virkeligheden skal ses i 2019.

Ses vi?
Vores offentlige tours varierer i løbet af året, så ser du ikke en offentlige tour på programmet så book en privat tour.
Vi anbefaler til hver en tid, at booke i god tid – det gør sig også gældende med private tours, da vi kun er to dansktalende guide i hele NYC. Vi kan dog altid sørge for, at en engelsktalende guide dækker turen.

Ses vi i New York?

Prisen er $35 per person (plus servicegebyr) eller $200 for en privat tour for op til 8 personer. Private tours kan skræddersyes mht. mødested, tidspunkt og evt. forlængelse.

Du kan booke her: Book online nu! eller, hvis du vil spare service gebyret ved betaling via MobilePay (faktura sendes).

By DennisInAmsterdam – Flickr, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1989660