Uptown’s Højdepunkter – En Harlem tour

Byvandring i Harlem


Vores Harlem walking tour tager udgangspunkt i turisters mangelfulde opfattelse af, hvad Harlem er for et nabolag. Langt de fleste har nemlig stadig en ide om, at Harlem er lidt farligt og fattigt område og ikke et sted for turister. Oftest set er turister begrænset til deres Gospel gudstjeneste oplevelse og så tilbage tilbage til Midtown. 

Hvis du gerne vil se bag virkeligheden bag disse fordomme og få en fantastisk oplevede i et af New York's mest spændende nabolag så skal du med på en guided Harlem tour med os.

Udover at du kommer til at se gader, bygninger og befolkningen så vil jeres guide fortælle jer højdepunkterne i udviklingen af Harlem fra et hollands landbrugsområde til 1920ernes renæssance, 60ernes Civil Rights movement, 70ernes og 80ernes forfald og … hele vejen frem til vore dage.

- Se det famøse Apollo Teater.
- Besøg et afrikansk marked
- Se det flotte Hotel Teresa
- Kom forbi mange flotte kirker
- Se hvor Malcolm X prædikerede
- Se den flotte og næsten rørende statue af Harriet Tubman
- Duft, hør, smag og se alt hvad 125th street byder på
- Meget, meget, meget mere.

Denne tour kan bookes enten som en enkeltstående 2-timers tour eller kombineres med øvrige nabolag og oplevelser. Det er muligt ved at bestille en: Design din egen tour.

Som udgangspunkt starter vi vores tours kl 10:00, med mødested på Malcolm X Blvd og 116th Street men med private tours vi er fleksible i forhold til dine ønsker. Kontakt os på forhånd og aftal nærmere.