Min veninde Anne fra Danmark, var i NY sidste uge. Om lørdagen tog vi en hurtig tur til Manhattan, bare for at kigge lidt inden hun rejste hjem samme aften.
Som det går så ofte, så nåede vi ikke det der var planlagt men fik til gengæld oplevet en masse sjov og ballade.
Først tog vi en tur til 14 St – Union Square. Her gik vi rundt i det meget populære “Farmers Market”, hvor selv celebrities kommer for at handle friske grøntsager etc ind. Union Square Greenmarket, som det hedder, kan du selv opleve enten mandage, onsdage, fredage og lørdage fra kl 8-18. Det er virkelig en fed oplevelse at gå rundt og kigge på de forskellige stande, hvor de sælger alt fra honning, sæber, groft brød, blomster til friske grøntsager, kød og fisk. Flere steder har de også smagsprøver, så hold dig ikke tilbage – og køb lidt med hjem til hotelværelset.

DSCF7001

DSCF7002

DSCF7004

DSCF7005

DSCF7007

DSCF7009

DSCF7010

Jeg ville gerne vise jer flere billeder, men det var svært at få taget gode billeder uden at få ansigter af forbipasserende også.

Under alle omstændigheder kan jeg varmt anbefale dig at tage til Union Sq en af de dage hvor Greenmarket er der. Super hyggeligt!

For mere info: Union Square Greenmarket

Tag N, Q, R til “14 street – Union Square” og så lander du lige midt i festlighederne. Du kan også tage en af de andre linier der stopper på 14 street og så gå resten af vejen. Bare spørg en venlig New Yorker om at pege dig i retningen af UNION SQUARE!

Og næste stop på vores tur var St. Marks Place, men … så var der en gadefest!