Det kan være en overvældende følelse første gang du skal til New York. Der går meget tid på planlægning, og du har sikkert mange spørgsmål du gerne vil have besvaret her og nu - og helst ikke af Google. Dertil kommer forvirringen når du lander i New York, og de første par dage går på at finde hoved og hale i alt det praktiske.

Vi udbyder forskellige pakkeløsninger af services der vil være smarte løsninger for jer, der rejse uden et rejseselskab men som gerne vil have ekspertviden og support undervejs.

Vores turist-service pakker er ideelle for dig, der gerne vil have assistance i planlægningen af din ferie, og gøre ankomsten til byen lidt lettere. Vi tilbyder som udgangspunkt tre typer af løsninger, men kontakt os hvis du gerne vil have skræddersyet en serviceløsning der passer til jeres behov. 

Alle turist-service pakker vil indeholde disse services og produkter:

- Prioritering af emails
Vi får rigtig mange emails med spørgsmål mht. planlægning af ferien til New York. Vi kan ikke nå at svare alle emails indenfor overskuelig tid, men med denne concierge service lover vi at der kommer svar på dine spørgsmål indenfor 24 timer, og oftest indenfor få timer.

- Unlimited Metrocard
Du bliver også udstyret med et 7 dages "unlimited" metrocard, så du ubegrænset kan tage subways og bybusser i alle 5 borougs af NYC (Manhattan, Brooklyn, Bronx, Staten Island, Queens) i en hel uge.

- Lamineret bykort
Fra vores dage som turist i New York, har dette kort været vores favorit. Så, dette skal du naturligvis også udstyres med.

Turist-service pakke # 1

Ovenstående services og produkter, samt:

- 30 minutters samtale via Skype eller FaceTime 
Vi vælger et tidspunkt, hvorpå det er passende at tale sammen over Skype, FaceTime eller WhatsApp. I løbet af vores halve times samtale, vil du have mulighed for at spørge indtil alt det du kan forestille dig er nødvendigt og derefter vil vi fortsætte kommunikationen via email.

Pris: $70 plus $36 per person

Turist-service pakke # 2

Ovenstående services og produkter, samt:

- Personlig afhentning i lufthavn + airtrain billet
Du bliver mødt i den terminal, du ankommer. Din NYC-ekspert vil stå med et skilt, med dit navn på så I hurtigt finder hinanden. I forbindelse med, at vi benytter os af offentlig transport når vi henter dig i lufthavnen, skal du selvfølgelig heller ikke bekymrer dig om at finde ud af hvordan man køber billet til lufthavnens "airtrain" tog og subwayen. Det er inkluderet i prisen og vi har indkøbt dem på forhånd!

Pris: $150 for 1 person fra JFK, dertil $40/person derudover. $185 for 1 person fra Newark, dertil $50/person derudover.

 

TiNY pakke # 3

Ovenstående services og produkter, samt:

- Transport i bil fra lufthavnen
Lad os stå for at booke en bil til dig. Du vil få tilsendt reservationsoplysninger og så er du parat til at ankomme i lufthavnen velvidende at alt allerede er på plads.

- 45 minutters møde med NYC-ekspert.
Enten samme dag, eller dagen efter du ankommer til New York skal du mødes med en NYC-ekspert. Det kan enten være på dit hotel, eller nærliggende café. Vi bruger tiden på at drøfte alle de spørgsmål du måtte have, og et forslag til dagsplan kan blive klaret.

Pris: Starter ved $245 for 1 person i en sedan, og stiger $35/person samt prisforskellen for vogn. Se priserne ved at klikke dig ind på vores bookingkalender.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TiNY pakker
Average rating:  
 0 reviews