Det er 1. Januar 2014 og jeg er lidt overvældet over hvor hurtigt tiden flyver. Endnu et år er gået og jeg synes lige at det var begyndt. Jeg har nu afsluttet 4 semestre på City University of New York og har to tilbage. Til Januar 2015 vil jeg stå med mit Bachelor of Science diplom i hånden. Det bliver godt!

I 2013 beskæftigede jeg mig utrolig meget med turisme. På studiet havde jeg fornøjelsen af at udarbejde adskillige turisme projekter i Urban Tourism og derudover har jeg udarbejdet tre walking tours. LIC, Taste of Queens og Forest Hills. JA, jeg har fokuseret udelukkende på Queens selvom jeg dog også gav et par ture på Manhattan. Jeg skrev et gæsteindlæg hos Vi elsker New York, hvor jeg forklarer en smule omkring hvad der gør Queens interessant for mig. Du kan læse det her: Queens, hvad er nu det?

Det er også derfor en glæde at kunne se tilbage på året hvor jeg introducerede Queens til 32 danskere med walking tour i Queens og jeg er virkelig henrykt for al den positive feedback jeg har modtaget. Jeg arbejder hele tiden på at udvikle turene, så der er flere interessante steder at se, og sjove facts at høre.

Turist i New York Facebooksiden har også fået en del mere opmærksomhed. Siden gik fra at have 347 “Likes” 1 januar til 1065 per 31 december.
Mit mål var at nå 1000 i ’13 og jeg er så glad for al den opbakning jeg har fået. Til trods for travle dage har jeg formået at være hurtig med gode råd og anbefalinger, og ikke mindst besvarelse af omkring 100 emails fra turister der havde spørgsmål.***

Jeg har fået ryddet noget op på hjemmesiden her, og redigerer og tilføjer konstant. Det tager meget tid, og jeg vil gerne have at det er god kvalitet og ikke blot “copy/paste” som man finder på mange andre sider om NY. Det skal være autentisk, og det skal komme fra mig! 🙂 Derudover prøver jeg at blogge så ofte som muligt, så man kan se New York gennem en danskers “øjne”.

I 2014, håber jeg på successen fortsætter – og jeg vil rigtig gerne have din hjælp. Kender du nogen der skal til New York, så anbefal dem at kigge forbi siden her eller Facebook.
Skal du selv til NY så tøv ikke med at sende en email, booke en Intro-pakke til NY eller en walking tour.

Til slut, så er jeg også at finde på diverse social media: Twitter, Instagram og Tumblr så hvis du vil kan du følge “Turist i New York” der. Hashtag gerne billeder fra New York med #turistinewyork så jeg kan finde dem 🙂

Hav det nu rigtig godt alle sammen, og “Happy Travels”!

*** Har du lyst til at forsøde min hverdag en lille smule, så er du velkommen til at give et bidrag via paypal til maria@iloveny.dk (du kan også bruge linket her: https://www.turistinewyork.dk/donation/)

 
Turist i New York - profile pic