Dylan's Candy Bar

Sukker, sukker, sukkersød hos Dylan’s Candy Bar


Een ting jeg savner her i NY er ganske almindelig Bland-selv-slik. Konceptet er ikke rigtig udbredt herover og selvom der er nogle butikker der har "bland-selv" så er det ikke slik som i Danmark. Du vil kunne finde et OK udvalg af Haribo, men igen er det ikke traditionelt Haribo slik. Grammafonpladerne er det tætteste vi kommer på dansk lakrids.

Dylan's Candy Bar

Men skulle jeg mangle lidt til den søde tand, så går jeg bare i Dylan's Candy Bar. Dylan's Candy Bar er ret populær, ejeren er Ralph Lauren's datter Dylan Lauren. Butikken er på Top 10 listen over NY seværdigheder, og 2.5 millioner besøger hvert år.

Udvalget er enormt. Du vil kunne finde slik fra hele verdenen, og ualmindelige mange gaveartikler. Så, skal du have en gave/souvenir med hjem til barnebarnet så går du ikke galt i byen her.

Deres "Bland-selv" er et godt bud, men pas nu på vægten. Ja, både prisen per pund men også den du bærer rundt på. Sukker sukker sukker.

Dylan's Candy Bar Du vil også kunne finde sukkerfrit slik her, samt kosher og under 100 kalorier slik. De har også en cafe hvor de tilbyder forskellige lette anretninger. Og, hvis du har lyst til at holde din fest hos Dylan's så er det også muligt!

Har du ikke mulighed for at tage turen til NY så tilbyder de også nu International Shipping: http://bit.ly/1cpCDqB Dylan's Candy Bar

Dylan's Candy Bar ligger på 3. avenue og 60th street på East Side. Du kan tage N, Q, R til Lexington Ave/59 st og du burde kunne få øje på butikken med det samme, eller tag 4, 5, 6 til 59 street og gå een avenue øst.

Her er nogle billeder til inspiration:

(Giv en stemme, hvis du kan li' mit arbejde: http://bit.ly/1eQZTdK)
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar
Dylan's Candy Bar