Ideen med et live møde via softwaren / appen Zoom kom sig, efter hele verdenen begyndte at bruge Zoom i 2020. Jeg havde mange gange set reklamer for dem, ved udgangen af terminal 5 i JFK men ikke tænkt videre over det. Så ramte pandemien, og alle mine ugentlig møder blev lagt på Zoom. Konferencer, stævner, undervisning osv. osv.

Før pandemien og før Zoom, gik jeg ind i mellem live via Facebook og selvom det er sjovt og en god ide – så mangler jeg muligheden for at interagerer med jer, der følger med – og muligheden for at dele skærm med jer, optage og gemme programmet og bruge det efterfølgende.

Ideen bag “SPØRG EN GUIDE” eller på engelsk, ASK A GUIDE er at komme med jævnlige opdateringer fra New York City og dække forskellige emner hver gang. Med gæster, bliver det varierende og giver jer mulighed for at møde professionelle i rejseindustrien. Det er ikke nødvendigvis kun tour guides der er gæst og jeg tager gerne imod forslag – hvis du kunne tænke dig at være med, og har noget på hjerte så skriv gerne en email til mig.

Vores første “Ask a guide” / Spørg en guide episode gik OK. Der var gang i nogle vigtige samtalepunkter .. og dem der blev til slut, var enige om at de fik nogle interessante synspunkter. I kan se episode 1 her: https://youtu.be/OyxXEPTicGg


Desværre skulle der gå næste 8 måneder, før jeg fik taget mig sammen til episode 2. Her gæstede Henrik Lange fra Highways-USA.com mig, som lavede et interessant oplæg med forslag til bilferie ud fra NYC. Episode 2 kan ses her: https://youtu.be/23kO0SOPUkk

Episode 3 bliver d. 18 februar kl 19:30 dansk tid. Og det kommer til at foregå på engelsk. Gæsten er Patrick Van Rosendaal, den Belgiske tour guide i New York som jeg håber at blive  “når jeg bliver voksen”! (altså, ikke belgisk men bare hamrende succesfuld)

Ikke nok med, at han har bygget et succesfuldt sightseeing- og rejseservice virksomhed op over årene, så er han også forfatter til nogle populære rejsebøger og podcast!

Vi kommer til at tale om hans seneste bog: BE NY Family, en bog om New Yorker familier (min søn er med i bogen) til familier der besøger New York.

Han vil give nogle af hans råd til en familievenlig ferie i NYC, og så vil vi tale om nuværende situation i vores elskede storby.

Som altid, er der tid til spørgsmål og svar! Du er velkommen til at sende dem på forhånd, og så dækker vi dem! 🙂

Det er gratis at deltage.

Du skal registrerer dig her på forhånd: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAsc-qorTIuH9D63XD3FYDxYVXKqt-7W5dQ

Hvis ikke du har prøvet Zoom før, så skal du ikke være nervøs. Det er ret ligetil. Og ovenstående link ser langt og kryptisk ud, men den er god nok! 🙂

Jeg håber at se dig med på LIVE versionen, men hvis du glipper det, så kommer optagelsen op på Youtube umiddelbart efter og linket bliver sat ind i blogindlægget her.