Se NYC på 5 dage og personlige rejseplaner

Lige meget om rejsen til New York er din første, din anden eller din syvende rejse så er der noget nyt at se og opleve. Jeg anbefaler som regel, at man har som minimum 7 dage i byen men indimellem må mindre være godt nok – og i det tilfælde kræver det ekstra god planlægning.

Jeg kan godt li’ denne guide fra NYC & Company der giver dig et hurtigt overblik med forslag til hvordan du kan nå at se og opleve hvad alle 5 boroughs har at tilbyde – på kun 5 dage. Naturligvis er der massevis du kommer til at gå glip af, men så må endnu en rejse bare planlægges i fremtiden.

“5 Days in New York City – Explore the Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens and Staten Island” giver dig forslag til hvordan du kan spendere morgen, formiddag, eftermiddag og aften således at du får udforsket alle dage af byen. Du kan selvfølgelig vælge og vrage, som det passer dig. Lad guiden fungerer som en inspirationskilde for dig! Husk dog vores mantra; der er mere til NYC end Manhattan og Williamsburg – det betyder at hvis du virkelig vil ind under huden på hvilken by New York er så skal du naturligvis væk fra turistmyldret og de hippe kvarterer.

Læs artiklen her: “5 days – 5 Boroughs”

Husk iøvrigt, at ønsker du en mere detaljeret rejseplan med gode tips, forslag til optimering af dine dage i byen med personligt fokus på dig og dine rejseønsker så kan du købe vores “Personlig NYC Rejseplan” til $99. Den dækker op til 7 dages detaljeret planlægning, med forslag til seværdigheder, spisesteder, transport ruter, gode råd og en introduktion med “fun facts” omkring det nabolag du bor i. Du kan købe den her: Book now!