Forlovelse & Bryllup

... lad os hjælpe med planlægningen!

bryllup i new york

Måske har du friet til din udkårne - eller måske går du og tænker over det. Skal det være en NYC forlovelse? Hvad med et New York Bryllup?

For mange kan en tur til New York og indgåelse af ægteskab sagtens forenes. Et rådhusbryllup er måske ikke det mest romantiske, men hvis du bliver rådhusgift i New York - så er det alligevel ret fantastisk!

Vi har erfaring med disse bryllupper. Både officielt, og på privatfronten. Lad os være en del af jeres særlige dag, og vær sikker på at jeres dag bliver en succes.
Vores "Bliv gift i New York" service inkluderer rådgivning ifm. nødvendige papirer, et vidne til ceremonien på rådhuset, professionel fotograf samt hjælp til at finde et passende sted at fejre bagefter.
Eller, hvad med at du frier til din udkårne mens I er på ferie herover ... Lad os bistå dig med, at planlægge oplevelsen med alt hvad det kan inkluderer af sted, tale, blomster, billeder eller måske en større 'seance'. Hvem ved, hvad end der passer jer? Vi arbejder med dygtige professionelle, event planners, fotografer og andre der kan sørge for at dagen bliver helt perfekt.

Kontakt os så vi kan tilrettelægge jeres specielle dag!