Oplev Midtown’s vidundere med dansk guide

Den klassiske sightseeing tour med dansk guide, må uden tvivl være vores Midtown's Vidundere tour. Den er oplagt, for jer der enten kun er i byen i et par dage og gerne vil have oplevet alle de vigtige attraktioner i Midtown. Eller for jer, som er førstegangsbesøgende og ikke vil gå glip af noget. Eller ... i virkeligheden for alle, som godt kan li' at få mere baggrundsviden om områder som er stærkt besøgte af turister.

Vores Midtown's Vidundere tour bliver udbudt som offentlig tour i højsæsonen, eller ved travle perioder men kan også bookes som privat tour hele året rundt. Du kan også vælge, at forene den med andre områder i byen ved at Designe din egen tour, og på den måde opleve mere.

Ind i mellem tilbyder vi Midtown's Vidundere som en aftentur, for er der noget område på Manhattan som indbyder til en aften tour så er det her! Med lys og farver, er det helt optimalt! Og meget, meget sikkert!

Du får set Times Square, Theater District, Rockefeller Center, Bryant Park, Chrysler Building og Grand Central Terminal. Plus det løse. Historie, kultur og vores sædvanlige "hvordan er det at bo i New York" snak er alt sammen en del af turen.

Turen tager ca. 2 timer, og koser $35 per person eller $200 som privat tour for alle rejsende.

Du kan se på kalenderen hvornår den næste ledige offentlige tour er, eller bestille din egen privat tour. Overvej dog også, om en skræddersyet tour for dig og dine medrejsende ikke er den bedste løsning!

Bestil din tour nu