I kan booke private tours året rundt, men offentlige tours er for nogle rejsende “lettere” for budgettet. Disse offentlige tours, bliver udbudt i travle perioder men kræver et minimum tilmeldte for at blive gennemført.

Jeg er i skrivende stund 37 uger gravid, og tager mig derfor en lille kort barselspause (der er ikke noget der hedder 9-12 måneders betalt barsel her i USA, slet ikke som selvstændig) og er først tilbage i NY midt-marts. Jeg vil roterer mellem mine Las Vegas walking tours og New York i løbet af året. Når jeg ikke er i NY, er det en af mine danske tour guides der træder i stedet for mig, eller med private tours kan I vælge at komme på tour med Ryan, Ibrahima eller Riley som er guides jeg arbejder tæt med som jeg har finder er gode alternativer til os danske (Else, og undertegnede).

Men, jeg har brug for din hjælp til at bygge programmet for Offentlige Tours 2020. For hvornår er du i New York og er planen, at du gerne vil med på en offentlig tour frem for en privat?

– Hvad er forskellen på de to?
Private tours, er dem du selv er med til at planlægge og skræddersy ved enten at tage udgangspunkt i en af vores etablerede tour muligheder, eller ved blot at bestille aftal timer, og fortælle os ca. hvilke emner du har interesse i. Raten starter på $200 for hele jeres rejsegruppe op til 8, og $250 for grupper større end 9 personer. Pris per time derudover er $75/timen. Du kan læse mere her, og sende os en direkte besked den vej igennem med dine ønsker: Design din egen tour

Offentlige tours kan ikke skræddersyes, og der følges I med andre danske turister der har tilmeldt sig. I kan vælge mellem vores udvalg af etablerede tours, der primært er 2 timer i længde og prisen er $35 per person. Vores mega populære Taste of Queens tour, varer 4 timer med en pris af $60 per person. Du kan læse om dem alle her: Sightseeing på dansk

Udfyld nedenstående skema – eller skriv en besked til mig, så jeg kan gøre mit til at imødekomme alles behov for denne sæson!

Offentlige tours 2020

Venlist udfyld alt med *

Navn*

Vil du gerne med på en privat eller offentlig sightseeing tour i 2020?*

Privat, design din egen tour

Offentlig tour

Vil ikke med på sightseeing tour

Af de offentlige tours, hvilke(n) er du mest interesseret i?*

Uptown's Højdepunkter – Harlem

Midtown's Vidundere

Downtown's Dybder

Chinatown & Little Italy

Taste of Queens

Corona & Forest Hills

Chelsea & Hudson Yards

Hip & Ortodoks – Williamsburg

Brooklyn Heights & DUMBO

Udfyld kun, hvis du har sagt ja til offentlig tour.
Hvornår er du i NY?*

Cirka datoer for dit ophold i NY – du behøver ikke være præcis, men indiker gerne start, midt eller slut på hvilken måned.
Vil du tilmeldes nyhedsbrevet? *

Ja tak!

Nej tak!

Husk at skrive din emailadresse i ovenstående felt, hvis du svarer ja.
Din Email*