Har du lyst til at spise en god burger og nyde en kold drink, måske en typisk amerikansk øl?
Har du lyst til at nyde ovenstående i fede, amerikansk-inspirerede omgivelser?
Har du lyst til at høre og tale om New York City?
Har du lyst til at møde Maria-Leena Kerr, grundlægger af Turist i New York og dansk tour guide i NYC?

Er du frisk på at komme til Horsens d. 18 marts, 2018?

Det håber jeg!

Kære du,

i skrivende stund er jeg ved at finpudse detaljerne til en NEW YORKER FROKOST hos Mackie’s i Horsens. Jeg hørte første gang om Mackie’s via to skønne turister, der deltog i min Taste of Queens tour i 2017. Hans og Sompit var energiske, super søde og inviterede mig til at besøge dem i Horsens når jeg kommer til Danmark.

Det vil jeg mægtig gerne – og jeg synes I skal komme med!

Jeg har længe gerne ville mødes med jer, når jeg er i Danmark! Jeg tror det vil være en sjov, og hyggelig oplevelse for alle parter så da Hans og Sompit inviterede slog det mig: Hvorfor ikke inviterer andre med?

Henrik Lange, journalisten og USA eksperten bag Highways-USA.com er blevet inviteret og har takket ja! Det betyder dobbelt op på ekspertisen og en ekstra dimension for jer – da det i princippet bliver til mere end “bare” New York!

Hvornår? D. 18 marts 2018 kl 13:00-16:00 – sådan cirka. Vi vil have eget “privat” område, væk fra de øvrige gæster.

Frokosten starter kl 13:00, hvor jeg byder velkommen med en kort introduktion til Mackie’s og de dejlige mennesker bag Mackie’s, Hans og Sompit! For jer der ikke kender mig så godt, vil jeg også give en kort intro til hvem jeg er – og hvordan jeg, som er opvokset i Skippinge, ved Hørve (en flække på vestsjælland) havnede i NYC!

Derefter står valget mellem nogle af Mackie’s lækre burgers, med dertilhørende  en (1) stor sodavand eller special-øl såsom Lagunitas (min personlige favorit), Coors Light, Budweiser, Founder etc.

Maui Cheese
Hawaii
Mexican
Chicken
Pulled Pork

(vil du se Mackie’s menukort, de tilbyder en hel del lækre ting, klik her: https://mackies-hs.dk/menu/)

Efterfølgende vil jeg have et oplæg omkring New York City med alle de nødvendige oplysninger såsom lufthavne, transport, hoteller, mobil og internet, subway og busser, drikkepenge, oplevelser, attraktioner, rabatkort, sightseeing (danske tours og engelske såsom hop on/hop off busserne)  Osv osv osv.

Der vil rig mulighed for at stille generelle spørgsmål! Så vær forberedt!  🙂

Til slut vil jeg give jer rabatkoder til sightseeing tours med Turist i New York for sæsonen 2018!

Hans Nicolaisen som ejer Mackie’s samt hans kone Sompit, har rejst meget i USA og er Harley Davidson entusiaster.  De har også været en del i NYC! Jeg er sikker på, at de gerne deler ud af deres oplevelser!

Jeg forventer vi afslutter omkring kl 16:00, men folk er selvfølgelig velkomne til at blive og tale videre og hygge! Jeg bliver så længe det er sjovt! 😉

Pris: 170 kroner per person (plus gebyr) og pga. eventets type – IKKE refunderbart. Prisen inkluderer valg af ovenstående burgers, med en stor sodavand ELLER en special-øl. Flere sodavand, eller øl, drinks, dessert eller appetizers er for egen regning.

Sidste frist for tilmelding er 9. marts. 2018! Så, hvorfor ikke tilmeld dig med det samme og sikr din plads!

[pr 6 marts er der nu kun 8 pladser tilbage!]

Jeg håber du har lyst til at komme og bruge en søndag eftermiddag i selskab med Mackie’s og mig! Tag din mor, din onkel, din morfar, din kæreste, din søn under armen og kom til Horsens! – Måske vi kan dele en taxa? 😉

Køb din billet NU – scroll ned på siden og bestil med det samme – så bliver jeg glad 🙂

Kærligste New Yorker hilsener,
Maria-Leena Kerr

iFrameResize({heightCalculationMethod: ‘lowestElement’})