Skrevet i 2012. Nu kan du finde mange af mine billeder på Instagram: @danishtourguideusa

Gennem årerne har jeg samlet mig tusindvis af billeder fra min mange rejser. Nu om dage kommer der kun lejlighedvis billeder på digitalkameraet – jeg har jo alt lige udenfor mine vinduer. Jeg gik for nylig igennem de mange digitale albums og vil dele et par enkelte billeder med jer, som jeg personligt synes er ret cool. Der er faktisk en lille “fejl” på et af dem som I måske kan finde?

Columbus Circle Trum Tower

Columbus Circle, Trump Tower ’09

Hailing a Cab UES

Hailing a cab on the Upper East side ’09

Radio City Music hall

Radio City Music Hall ’08

Belvedere Castle

Belvedere Castle ’09

Autumn Central Park

Autumn in Central Park ’09

Statue of Liberty

Statue of Liberty ’08

Top of the Rock

Top of the Rock ’09


Vil du med på tour med en dansktalende tour guide i New York? Book her: Dansk lokalkendt tour guide