Midtown’s Vidundere – dejlig walking tur i foråret!

Walking Tour Bryant ParkLørdag d. 4 april havde jeg en skøn walking tur blandt Midtown's Vidundere. Jeg havde mødtes med de to par tidligere, da de havde bestilt en introduktions-pakke til New York. Lørdag skulle vi så på tur, men desværre havde en af herrerne; Jens været uheldig på benet - så det var kun tre af de fire der kom afsted.
Vi mødtes ved Port Authority, og bevægede os igennem Times Square, til Rockefeller Center, derfra til St. Patricks Cathedral, Grand Central Terminal, New York Public Library, og så det løse. Vi så Empire State Building og Chrystler Buidling. Og så en hel masse fortællinger ... Det er dét en professionel tour guide kan bidrage med!

Tak til Jørn, Jeanet, Britt og Jens! (God Bedring!) Det var en skøn tur, med dejlige danskere og jeg er meget taknemmelig for, at jeg kunne bidrage til en bedre oplevelse af New York City!

Her er nogle af de billeder vi tog fra turen! Håber de kan vække lidt appetit, og måske du selv vil med på den næste Midtown's Vidundere tur! Du kan altid kontakte os, hvis du har en speciel dato i tanke.

This slideshow requires JavaScript.