A Little Taste of Senegal i Harlem – Støttesag

(Skrevet af Maria-Leena Kerr, ejer og tour guide)

The New York Marathon er det største maratonløb i verdenen med over 50.000 deltagere. Det er blevet løbet i New York siden 1970, lige på nær 2012 hvor orkanen Sandy's ødelæggelser gjorde det umuligt.

I år falder maraton d. 6 november, og som altid starter løberne ud på Staten Island, løber gennem Brooklyn, Queens, the Bronx og afslutter på Manhattan.

Vores gode ven, og kollega tour guide og fotograf Ibrahima Diallo skal løbe løbet i år og udover selvfølgelig at have trænet meget det sidste års tid, også valgt at løbe løbet til fordel for New York Road Runners Team for Kids.

Hans mål er at samle $3000 ind, og han er tæt på. Her i slutspurten, og inden det store løb d. 6 november har han derfor også valgt at udbyde tre styks 90-minutters sightseeing tours i Harlem med fokus på Senegal, som er det land han oprindeligt er fra.

Så, er du interesseret i mad og kultur, og vil du gerne se en del af Harlem, støtte et godt formål og hilse på en af de sjoveste og dygtigste tour guides i New York - så doner min. $25 og deltag i en af de tre "A Little Taste of Senegal in Harlem" tours der er planlagt d. 28 og 31 oktober, samt d. 1 november. Alle ture starter kl 11, på hjørnet af 116th og Malcolm X blvd., i Harlem - lige ved 2, og 3 toget.

Vi her fra Turist i New York - NYC & Tours har støttet, og planlægger at deltage i turen d. 28 oktober. Ses vi?

Du kan læse mere, og støtte her (også selvom du ikke har mulighed for at deltage): https://runwithtfk.org/Profile/PublicPage/35637