Selvom jeg inkluderede LIC Flea & Food i en afsluttende opgave i min “Urban Tourism” klasse sidste år, har jeg ikke nået at besøge loppemarkedet som nu i to sæsoner har hørt hjemme i Long Island City, Queens.

Igår havde min veninde dog en aftale med en af sælgerne der, og da hun er fra Bronx spurgte hun om jeg ikke kunne tage med. Jeg bor jo trods alt i Queens.

Vi tog dertil, og jeg var meget spændt og nysgerrig. LIC Flea & Food, skulle være et marked af god kvalitet, lokale sælgere, lokalt-lavet mad, drikke og smagsoplevelser og andre specialproducerede varer.
Selv på en efterårsdag som igår, var der 30-40 forskellige boder med folk, iværksættere, der sælger deres produkter. Spiseligt såvel som pyntegenstande til hjemmet, til dig selv og til hunden. Med udsigt over til Manhattan, og et band der spillede hits fra bl.a. Beyonce på trumpet, trommer og klaver kom man hurtigt i godt humør.

Jeg kom hjem med totalt-vegansk mørkt “rye” brød, der kom overraskende tæt på et rugbrød i smag, og et olivenbrød ($8). En BBQ sauce med ristede vanille og cognac smag ($10), og en ingefær sirup til at lave sodavand eller drinks med ($12). Alt sammen udelukkende med ingredienser man kan udtale, og produceret i nærområdet. Prisen var fair, og virkelig interessante varer.

Der er mange andre ting, man kan lave i Long Island City så har du lyst til at jeg tilrettelægger et program for dig så tøv ikke med at sende en email til mig på info@turistinewyork.dk, og lad os planlægge en tur sammen. Kig på nedenstående links, hvis du er interesseret i at tage derud selv. Du kan tage E, M, G eller 7 og så ligger markedet små 10 minutters gang derfra.

For mere information:
åbent lørdag-søndag 10-18.

Web: www.licflea.com
FB: www.facebook.com/LICFlea
Jeg fik desværre ingen billeder taget, men jeg skal dertil igen i løbet af et par uger – så vil jeg opdatere indlægget her.