(Dette indlæg indeholder reklamelinks)

LuggageHero

Hvis du er ligesom jeg, så kan du godt li’ at leje en privat lejlighed når du er på ferie. Oftest lejer jeg gennem Airbnb og ind i mellem er udlejere super fleksible ift. udcheckning og opbevaring af mit habengut indtil jeg skal mod lufthavnen. Andre gange, ikke så meget. Særligt i New York eller andre storbyer, hvor de skal nå at have klargjort værelset/lejligheden inden den næste der checker ind er det svært at få lov til at lade bagagen bliver stående.
Og selvom man kan, så er det ikke sikkert man gider skulle bruge tid på at tage frem og tilbage for at hente inden turen går mod lufthavnen.

Det kan også være, at du har en lang mellemlanding i byen og ikke vil slæbe rundt på dine ting i mens eller måske er dit hotel i New Jersey, men du skal flyve fra JFK om aftenen så det er lettest at du tager din bagage med dig.

Hvad gør man så?

Den danske virksomhed, LuggageHero har fundet løsningen og deres koncept spredes nu som ringe i vandet i USA og andre steder i Europa. Du har mulighed for, at opbevare din bagage i mere end 140 steder i NYC fra kun $1 i timen.

Du behøver ikke en app, du booker simpelthen bare via din browser på computer eller mobil, på LuggageHero.com. Her vælger du den beliggenhed, der giver mest mening for dig.
Når du ankommer til stedet, checker du din bagage ind via linket du fik i din bekræftelsesemail eller SMS, og din tid går igang. Du sikrer din kuffert med de security-seals du får i butikken – og et billede af dette fungerer også som din kvittering for, at du har afleveret.

Når du så er parat til at hente din bagage igen, så stopper du blot ‘timeren’ på din bestilling, og betaler kun for de timer du har opbevaret din bagage, hvorefter du får leveret din bagage tilbage!

Det’ da super nemt og smart!

Så er der pludselig tid til at lave noget mere i byen, i stedet for at skulle slæbe kufferter rundt eller tage for tidligt til lufthavnen.

Hvad vil du bruge den ekstra tid på? Mere shopping? Endnu en Starbucks? Eller måske en hurtig sightseeing tour med den danske tour guide (wink, wink)

Klik dig ind hos LuggageHero, og prøv selv: www.luggagehero.com