Columbus Circle Holiday MarketDet skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker et godt gademarked. Tag og luk 10-20 blokke ned, og lad boderne rykke ind og jeg kan ikke lade være at smutte forbi. Desværre har der bare været mange ringe markeder i efteråret, med en masse “billig-skidt” varer, og gengangere fra marked til marked. Så det var med stor glæde, at jeg faldt over “Holiday Market” ved Columbus Circle den anden dag.

Markedet var stort, rådede over mange boder med et par enkelte gengangere men til gengæld rigtig mange lokal-produceret varer. Alt fra sæber, chokolader, smykker til tasker, sutsko og fedt “New Yorker” merchandise. Jeg tog en masse billeder fra markedet, og tilskynder dig til at tage forbi. Måske der kan komme et par gaver med hjem til familie og venner! De har også flere gode boder, med mad og drikke så du kan evt. få stillet den lille sult. For at komme til Columbus Circle, tag subway 1, A, C, eller D til 59 St / Columbus Circle og på samme side som Central Park vil du se de mange bolsjestribede boder sat op. Jeg fik fortalt, at arrangørerne bag markedet også har lignende “Holiday Markets” ved Union Square (subway N, Q, R, 4, 5, 6 og L til 14 Street – Union Square) og Bryant Park (subway B, D, F, M til 42 St – Bryant Pk eller 7 til 5 av)

De har åbent mandag-lørdag kl 10-20, og søndag kl. 10-19.
For mere information on “Holiday Market” og dets udstillere, læs her: The Columbus Circle – Holiday Market

Her er billeder fra markedet. Du kan klikke på billedet, og du vil få det i stort format i amatør kvalitet, taget med min mobiltelefon – god fornøjelse!