Farvel ’16!

Kære danskere!

Så gik det år også ...  Jeg valgte, at slutte året af med at tage en tur til Palm Springs i Californien. Her har jeg været flere gange før. En af årsagerne er, at det er et fedt sted at besøge - en anden er at jeg stærkt overvejer at udvide forretningen til at dække vestkysten også. Altså, online concierge delen samt sightseeing muligheder med dansk guide. Men, mere om det senere på året.

2016 blev et fedt år, hvor Else og jeg mødte mange skønne danskere på vores ture. Vi mødte familier med små børn, forældre med teenagers, unge kærestepar der rejste sammen for første gang, pensionister på gruppe tur med rejsebureau, solorejsende, en forfatter, en kok og sågar en tidligere politikker. Det er altid sjovt, at være sammen med landsmænd i den bedste by på jorden. Og vi TAKKER jer for at have valgt os!

2017 håber jeg byder på en MASSE nye mennesker, og jeg ved der er et par gengangere i mellem allerede! Jeg sendte nyhedsbrev ud d. 1 januar! Det har mange af jer måske modtaget, men hvis ikke kan I læse det her: http://eepurl.com/cvNjHv
Fik dog ikke skrevet om vores januar-udsalg. Og, berørte dårligt nok vores nye tiltag i form af concierge pakker ("TiNY pakker"!)  kalender og priser.

Vores tour kalender er sat sådan op, at vores offentlige tours (8 styks) hver har en ugentlig dag de bliver afholdt. Ønsker du turen kun for dig og dine rejsefæller, eller på en anden dag end skemalagt så booker du den som en privat tour.

Offentlige tours starter nu fra $35/person for 2 timer, og $60 for 4 timer. Privatudgaven af disse tours koster kun $200 (2-timer) og $350 (4-timer) for hele din gruppe af personer, op til 8. Alt andet lige, kan det nu bedre betale sig at booke turen privat så din familie / vennegruppe er i fokus!

Vores skræddersyede ("Design Din Egen Tour") tours og vores Gruppe tours (beregnet til skoler, institutioner, virksomheder o.a.) har fået justeret priserne så de stemmer overens med industri-standarden. Send os en besked så vi kan planlægge en tour sammen!

Vi vil gerne imødekomme de mange emails vi modtager omkring hjælp til planlægning af ferien så med vores nye "TiNY pakker" vil vi tilbyde varierende services der alle er med til at gøre din rejse til New York endnu bedre! Vi har igennem de sidste 3 år hjulpet mange med planlægning, svar på spørgsmål, booking af transport, afhentning fra lufthavnen og meget andet. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og det betyder at vi ved vi har fat i den rigtige ende - især i en tid, hvor rejsebureauer bliver brugt mindre og rejseplanlægningen foregår via Google. Vil du have et møde med os over Skype? Møde med os personligt? Blive udstyret med metrocards og bykort på forhånd? Blive hentet i lufthavnen, eller få bestilt en bil? Flere pakkeløsninger kommer i løbet af 2017.  Læs mere om dem her: TiNY - Concierge pakker

Sidst men ikke mindst - hvad med det januarudsalg? Hvis der er noget, vi danskere ser frem til efter jul og nytår så er det muligheden for at spare penge! Så selvfølgelig skal vi også have et godt tilbud til jer! I hele januar måned, gælder koden TiNY2017 på alle vores tours, offentlige som private, og du vil spare 20%. Du kan bruge koden til at booke for hele året - så ankommer du i maj, er det altså nu du skal booke og spare penge! Book en privat tur, så er besparelsen meget større og oplevelsen helt unik til din familie! 🙂
Du bruger den, når du booker via: Sightseeing på dansk - altså, spar 20% på vores sightseeing tours ved brug af koden TiNY2017! (Ikke gældende til busture, transport, museer eller andet)

Ses vi i 2017?

Mange varme hilsener fra Californien,
Maria-Leena Kerr
Ejer & tour guide
(følg rejsen på Instagram: @travelingwithmarkus)