Så gik det år også … Tiden går så hurtigt når man “er voksen!”, og som min mor altid sagde da jeg var barn: “når du bliver voksen, vil du sande mine ord!” Og det gør jeg.

Har netop sendt nyhedsbrev ud, d. 1 januar men fik ikke skrevet om vores januar-udsalg. Og, berørte dårligt nok vores nye tiltag i form af concierge pakker (“TiNY pakker”!) og nye familievenlige tours, private tour muligheder, kalender og priser.

Du kan læse nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/cvNjHv

Vores tour kalender er sat sådan op, at vores offentlige tours (8 styks) hver har en ugentlig dag de bliver afholdt. Ønsker du turen kun for dig og dine rejsefæller, eller på en anden dag end skemalagt så booker du den som en privat tour. Offentlige tours starter nu fra $35/person for 2 timer, og $60 for 4 timer. Privatudgaven af disse tours koster kun $200 (2-timer) og $350 (4-timer) for hele din gruppe af personer, op til 8.
Vores skræddersyede (“Design Din Egen Tour“) tours og vores Gruppe tours (beregnet til skoler, institutioner, virksomheder o.a.) har fået justeret priserne så de stemmer overens med industri-standarden. Send os en besked så vi kan planlægge en tour sammen!

Vi vil gerne imødekomme de mange emails vi modtager, og vores nye concierge pakker vil tilbyde varierende services der alle er med til at