Få rejsetilbud

Du har truffet beslutningen om at rejsen skal gå til New York City. Velkommen! Næste skridt i planlægningen er at booke fly, overnatning og finde ud af hvordan det nu hænger sammen med transport når først du kommer til byen. Dertil skal du planlægge din sightseeing, din shopping, dine events, restaurantbesøg osv osv.

Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil have vi laver en hel pakkerejse for dem. Men – det gør vi os ikke i! Dog samarbejder vi med et rutineret, kvalitets rejseselskab i Danmark som har de samme værdier som os, og som forstår sig på at skræddersy løsninger der passer til jeres behov.

Hotel, transport og oplevelser – køb din egen flybillet!

Måske har du købt en flybillet, men så er du heller ikke kommet længere (hvis ikke, så læs vores Guide til køb af flybillet) ...

Her kan rejseselskabet, som er medlem af Rejsegarantifonden, kommer til undsætning. Deres store passion er rejseplanlægning hvorfor praktiske detaljer og uafklarede spørgsmål skal imødekommes inden afrejse. De tager udgangspunkt i at levere en pakkeløsning, de selv ville benytte sig af. Rejseselskabet skræddersyr udelukkende rejser til rejsemål de kender og elsker, hvilket forhåbentligt skinner igennem når de har planlagt din rejse til New York.

Så vil du rejse til New York med ro i sjælen og være sikker på, at du bor på et godt hotel i et spændende område, at du får set byens bedste seværdigheder samt nogen af de mere skjulte oplevelser og at der er styr på alle praktiske aspekter af din rejse? Som udgangspunkt, anbefaler de at I har booket jeres flybillet på forhånd, eller gør det efterfølgende således I har alle de dokumenter

Det er ganske gratis & uforpligtende at modtage et rejsetilbud, så udfyld formularen herover og se hvad de du'r til.

 

 

Få uforpligtende rejsetilbud

Eks. to voksne, to børn hhv. 8 og 11 år.
Hvor mange værelser ønsker I? Queen size, king size senge?
Så præcise datoer som muligt, ellers noter det venligst hvis du er fleksibel.