Et besøg i Bronx Zoo

Det er lidt pinligt at indrømme, men til trods for at have været boende i NY de sidste fire år og have tretten rejser bag mig, har jeg stadig ikke været i Bronx Zoo. Måske er det fordi, jeg ikke som sådan er interesseret i zoologiske haver, eller også er det fordi Bronx Zoo umiddelbart "ligger lidt for langt væk" - en indstilling som mange turister har.

Ikke desto mindre, tog vi en tur til The Bronx d. 15 juli for at opleve noget 'lidt andet end det sædvanlige'.

Der er flere måder hvorpå man kan komme til Bronx Zoo, men den letteste for os var at tage 2-toget (rød linie) til Belham Parkway stationen. Det tog ca. 45 min kommende fra Times Square. Fra stationen til selve haven er der yderligere 5-7 minutters gågang, med tydelig skiltning.

Normalt er indgangsprisen for "Total Experience" $33.95 for voksne, og $23.95 for børn op til 12. Køber man billetterne online får man 10% rabat.

MEN, om onsdagen har de gratis indgang! Og "Total Experience" billetterne koster kun $14.95 per person. Jeg vil absolut anbefale at købe "Total Experience", så man nyde godt af de attraktioner parken byder på; bl.a. en guided tur med tog rundt i blandt dyrenes indhegning, 4-D film, karossel o.s.v.

Parken er MEGET stor, og følelsen af at være i New York findes ikke. Det var en fantastisk oplevelse, til trods for at vi ikke nåede at se det hele.
Det var en skam det tog mig knap 9 år før jeg satte fod i Bronx Zoo, så hvis I har muligheden på jeres ferie så snyd ikke jer selv for denne oplevelse!

Igen, I kan læse mere om haven, priser og hvordan man kommer dertil på dette link: Bronx Zoo

Nedenstående er lidt billeder fra dagen.

/Maria-Leena Kerr