Empanadas CafeI søndags, fik jeg en pludselig lyst til at tage forbi Empanadas Cafe, en lille biks beliggende på 108th street og Van Doren st i Corona, Queens. Jeg bor cirka 20 minutter derfra, og heldigvis kører buslinien Q23 fra min lejlighed lige forbi. Tidligere kendt som Empanadas Del Parque, har Empanadas Cafe de sidste 10 år serveret frisklavet Empanadas “hors d’oeuvres” til lokale såvel som diplomater i FN, kunstnere i museum og galleri events og sports teams i populære turneringer.
Det er bare Empanadas tænker du måske …. men den lille virksomhed går ind for “grøn/miljøvenlig” catering, og støtter kunst og non-profit organisationer.

Biksen er altid fyldt op, der er to borde indenfor hvor man max kan sidde 6 personer men her om sommeren har de også et par borde udenfor.

Priserne er fornuftige fra $1.50-$2.50 per styk. Jeg bestilte en kylling, en pesto/tomat og en spinat og ricotta. Sidstnævnte var ualmindelig lækker — du forstår det ikke! 🙂 De sælger også diverse sodavand, vi bestilte en typisk columbian sodavand der var overraskende god.

Jeg siger ikke at man som turist skal komme hele vejen til Queens bare for at spise empanadas, men måske du har lyst til at forene en gåtur med mig i Queens med et besøg på denne fantastiske, autentiske Empanadas Cafe —-> https://www.turistinewyork.dk/kom-til-queens-ny/

 

Tryk på billederne, for at se større version 🙂 Lækkersulten nu, mon?

Mere info: http://empanadascafe.com/index.html

Empanada Cafe

Chicken, Pesto, Spinach/Ricotta

Empanada Cafe

Columbiansk sodavand

Empanada Cafe

Lækre empanadas med lækker spicy sauce *nummenum*

Empanada Cafe

Så ved man da hvad der er indeni

Empanada Cafe

Alle tre empanadas på række

Empanada Cafe

Spinat og Ricotta — the best!

Empanada Cafe

Selv undercover politimænd kom ind for at få stillet deres sult

empanada

Det er et lille bitte sted, men der er altid “run” på. Virkelig populært – og det er også muligt at bestille catering.