Corona Forest hills 1

Skrevet i 2015

Jeg har altid sagt, at efteråret er min favorit sæson i New York. Vejret er stadig, overvejende, skønt og det inviterer til endnu flere udflugter og oplevelser. Selvom jeg var turist i New York 13 gange før jeg flyttede hertil i 2011 så nyder jeg stadig at gå på opdagelse i diverse nabolag.

Men, her i lørdags havde jeg en gåtur med danskere i Queens. Vejret var perfekt!

Vi startede ud i Forest Hills, som har de dyreste hjem i Queens og ligner egentlig ikke NYC – dog har det nabolag spillet en vigtig rolle i USA’s historie.
Derefter tog vi bussen til Corona, hvor vi fik smagt på is fra “Lemon Ice King”, kendt fra introen til “Kongen af Queens”. Så tog vi i Flushing Meadows Corona Park, så levn fra verdensudstillingen i 1964. Besøgte også Queens Museum, hvor vi så det imponerende Panorama – miniature udgave af alle bygninger i hele NYC op til 1992.
Vi så Billie Jean King stadium, hvor US Open bliver spillet. Og, vi afsluttede turen med at gå igennem endnu en del af det, vaskeægte Corona!

Blandt gæsterne var kunstneren Mikael Olrik og oversætter Eva Hage, som begge står bag den flotte bog: “Walks in my New York – A story in paintings, photographs and text”. Den kan købes i flere bogbutikker herover, samt online bl.a. på Amazon.

Det var en super tur og jeg ser frem til den næste tur. Skal du med? Du kan booke direkte via den røde knap, men også svare på poll’en derefter.

Corona Forest Hills 2 Corona Forest Hills 3 Corona Forest Hills 4

Polls

Vil du med på sightseeing i Queens?

Ja tak, det ser spændende ud!
Nej tak, det er jeg ikke interesseret i!
Jeg har allerede været med på tur!

View Results

Loading ... Loading …
Polls Archive