Cafe Chili – En restaurant anbefaling!

Cafe Chili

En restaurant anbefaling skrevet i 2012!

Jeg kan også godt li' Brooklyn. Jeg ved godt, jeg taler meget om Queens men det betyder ikke at jeg ikke værdsætter alle nabolag i NYC.

Ikke så langt fra hvor jeg går i skole i Brooklyn er det smukke nabolag, Cobble Hill. Her får man følelsen af et lille landsby's samfund og jeg overvejede at finde en lejlighed her, indtil jeg fandt ud af at det har jeg altså ikke råd til! En studio starter på omkring $2100/md.

Sidste år tog min roomate Yasmine og jeg en tur rundt i Brooklyn. Det var en meget kold dag, og vi besluttede os for at få lidt frokost.

 

I Cobble Hill faldt vi over "Cafe Chili", en hyggelig Thai cafe/restaurant, beliggende på 172 Court Street.
Vi var stort set de eneste på dette tidspunkt af dagen, så betjeningen var hurtig og effektiv. Vi bestilte begge to, deres Pad Thai ($8) (det skal man da næsten når man nu er på et Thai spisested?) og deres Thai Bread ($2) som er en slags 'wienerbrød'/'pastry'. Utrolig lækkert begge dele.
Indretningen var simpel, og 'rustic' og der var rent og pænt!

Vil klart anbefale et besøg for dem der elsker hygge, men også gerne vil spare på regningen i sidste ende 😉

Pad Thai hos Cafe Chili

Thai Bread hos Cafe Chili, Cobble Hill

CafeChili
Cafe Chili - 172 Court St, Brooklyn - Regning blev $19.60, og så husker man selvfølgelig at ligge minimum $3 i drikkepenge!

Vidste I at jeg har været mystery shopper i mange, mange år i DK? Måske ikke. Men, derigennem har jeg lært at være kritisk overfor detaljer. Jeg synes selv jeg er fair i mine bedømmelser, men der skal jo være plads til personlig smag & behag.

Læs også hvad Cafe Chili har fået af øvrige bedømmelser på Yelp: http://www.yelp.com/biz/cafe-chili-brooklyn


Kunne du godt tænke dig, en guided gåtur med en lokalkendt dansker? Overvej en af vores sightseeing tours: Walking tours på dansk

CafeChili3
Pad Thai hos Cafe Chili