Da vi startede med vores guidede ture på dansk tilbage i 2012, var fokus udelukkende på Queens. Og med god grund. Men, der er jo mange spændende nabolag i New York City som bør udforskes særligt med en kyndig, lokalkendt guide.

Brooklyn Heights & DUMBO nabolagene i det nordvestlige Brooklyn er egentlig ret kendte. De er trendy. Kendt for rustikke food halls, små cafeer, sømandskirken, broer, toppede brosten og noget med en is-fabrik. Men de fleste turister, har ingen ide om hvordan disse områder har udviklet sig gennem tiderne, ingen ide om historien bag. Og det er en skam. Så har du lyst til at komme lidt bag facaden, grave lidt dybere og få flere oplevelser med så burde du komme med på vores hyggelige byvandring.

Vi tilbyder sightseeing på flere sprog. Her ses vores guide Ryan (venstre) på en spansk tour.

Vores dygtige guide Else Grotrian har boet i Brooklyn Heights i over 30 år. Hun har erhvervet sig viden om området, og kan fortælle historier du ikke finder i en guidebog.

Det er også derfor jeg er glad for, at Else igen vil dække lidt danske tours for os … Den første bliver d. 10 september kl 10-12.

Jeg håber du har lyst til at tage med på denne tour, eller bestille din egen tour på et tidspunkt der passer dig.

–> Køb billet nu!

En glad familie på tour i Brooklyn Heights & DUMBO