Bring Your Baby | Børnevenlige oplevelser USA

Tilbage i 2017 oprettede jeg en Instagram konto, fordi jeg ville begynde at kreere børnevenlige sightseeing tours for familier der rejser til New York. Jeg følte, at i og med jeg havde fået min søn året forinden samt mine erfaringer som babysitter i tre år, at jeg havde en god baggrund at starte op fra. Men så gik årene … jeg fik ikke gjort så meget ud af selve profilen, men selvfølgelig rådgav jeg og gav sightseeing tours til familier.

I januar 2020 fik jeg så baby nummer 2. Og så kørte jeg med dem tværs over USA i september / oktober (det kan du læse op her)

Med baby på hoften og sønnike i hånden har jeg nu kastet mig ud i projektet igen dog med et andet fokus. Hvor jeg før, ønskede at vise hvordan man på egen hånd – og med mig som guide – kunne opleve New York selv med børn, er visionen nu at vise jer at børnene uanset aldre ikke bør ændre dit behov for at rejse og opleve USA.

I kommer ikke til at se wild-adventure og sportsferier, for den slags har jeg ikke personlig interesse i. Men storbyferie, roadtrip og weekend get-aways er det jeg LEVER for! Jeg nyder at gå, flyve, taget toget og køre bil. Som børnene bliver ældre, vil I se hvordan det er at rejse med dem her i USA (og jeg viser jer også, hvad min ældste søn oplevede før han blev storebror på ture til Europa) og sikkert også til Jamaica som står højt på listen da det er deres baggrund på faderens side.

Jeg håber på, at I vil tage med på rejsen, blive inspireret og meget gerne dele jeres egne oplevelser med at rejse med jeres børn under hashtagget #BringYourBabyTrips og/eller #BringYourBabyTours … Følg med på Instagram.com/bringyourbaby og på Facebook.com/bringyourbabytours 

I løbet af sommeren 2021 regner står der allerede besøg til Legoland New York (som åbner for offentligheden d. 29 maj) og Bronx Zoo. Vi har også lige været en tur til Coney Island, og i marts en lille weekend til West Hartford i Connecticut. Nå ja, jeg skulle måske lige nævne at pt. er alle oplevelser på budget. Enten gratis, da jeg har visse fordele ved at bo i New York og at være i den industri jeg er, samt fordi jeg smider alt på et creditkort og derved sparer “points” op, som så kan indløses til gratis overnatninger på hoteller.

Alt NYC-relateret bliver selvfølgelig delt på Turist i New York Facebook siden, men øvrige USA holder jeg på de andre kontoer.

Glæder mig til at vise dig, at det at rejse med børne og selv når de er små, kan blive godt og sjovt for alle parter!

%d bloggers like this: