Bonbon – A Swedish Candy Co.

“Har du mon salt lakrids?” – spurgte jeg tvivlende, efter jeg var blevet budt velkommen af de to herre, Selim og Robert i deres endnu ikke åbne slikbutik, BonBon – A Swedish Candy Co. på 130 Allen Street i Lower East Side;

Og om de havde! De var søde og hurtige med smagsprøver på klassiske søde svenske chokolader og bolsjer samt salmiakslikkepinde og Dumle med lakridsfyld. Jeg fik kram og knus og følte mig super godt tilpas i deres lille slikbutik og glædede mig til, at de åbnede for alvor!

Desværre med min flytning til las Vegas gik der noget tid inden jeg kom tilbage men da jeg endelig gjorde blev jeg ikke skuffet.

De kører den gode stil på sociale medier, og udover selvfølgelig at “sælge” deres produkt så følger de trop med deres motto “Growing up is a trap” og laver de sjoveste Instagram Stories og har altid fis og ballade i deres butik. Det samme gjorde sig gældende da jeg en sen aften besøgte dem i oktober! De er ganske rigtig ikke danske men de ved virkelig hvordan man hygger!

God musik på anlægget, gode samtaler med lokale og leveringspersoner (ja, kan du forestille dig bland selv slik leveret indenfor en time? Det kan du med Bon Bon i NYC via deres leveringspartners Grubhub, Ubereats, og andre)

Selvfølgelig, som dansk turist har du måske ikke brug for salt lakrids eller Marabou eller Swedish Fish, Tivoli Mix eller andet vingummi, lakrids, chokolade, mint, chips etc, som vi alle husker det fra en tur til Sverige med vores mor i 90erne! MEN, er du alligevel på de kanter så MÅ du simpelthen tage ind og sige hej! Sig, ‘The Danish Tour Guide” sendte jer (no worries, jeg får ikke noget ud af at anbefale dem!) og nyd et øjeblik i Slikland på 130 Allen Street! Fik jeg fortalt, at de har SÅ meget slik? Søde er de ja, men … slik! Og salt lakrids! Del denne post med en dansker der bor i NY!!

https://bonbonnyc.com/
https://www.facebook.com/BonBon.Candy.NYC/
https://www.instagram.com/bonbonnyc_/