Bloscar Travel Award

Bloscar Travel Award

I starten af måneden fik jeg en email fra Maria fra Skyscanner. Vi har været i kontakt før, i forbindelse med en gæsteartikel hun skrev for “Turist i New York”.  Men denne gang, bragte hun særlig gode nyheder. Det viste sig, at min hjemmeside er blevet nomineret af jer til en Bloscars 2014 Travel Award. Det vidste jeg slet ikke noget om, så jeg var meget rørt. Tak til hvem det måtte være! 🙂

Det er altid en god følelse, når man ved at andre værdsætter det arbejde man ligger for dagen. Og da turisme og New York begge har mit hjerte, så er det en endnu større glæde. Så tak!

Nu er situationen sådan, at jeg i selskab med 9 andre konkurrerer om at få fleste stemmer de næste 4 uger indtil 24. februar. Jeg er i selskab med nogle mennesker, som jeg selv følger og synes laver et super stykke arbejde. Bl.a. Highways-USA og Roadtrip i USA er mine favoritter. Dygtige folk som jeg tager inspiration fra til når jeg selv engang får mulighed for at rejse lidt rundt i USA.

Men, jeg er slet ikke ligeså kendt som disse og jeg har virkelig brug for rigtig mange stemmer så jeg kan løbe af med prisen, æren og 6000 kr til flybilletter. Please, tag et øjeblik og stem på min hjemmeside og del gerne på diverse social media.
Du kan stemmen een gang om ugen indtil d. 24 februar.

Linket er her: > http://www.skyscanner.dk/bloscars/2014/turist-i-new-york

På forhånd tak!