Bestil transport NYC

 

Når det kommer til transport så arbejder vi tæt med vores partnere – så bestil din transport hos os. For hvis vi står for bestilling af transport til dig, gør vi alt hvad vi kan for at oplevelsen bliver perfekt! De seneste år har vi arbejdet med et transportfirma, og individuelle fuldt forsikrede og autoriserede chauffører der gang på gang leverer god service og efterlader vores kunder tilfredse.

Vi kan sammen imødekomme de fleste transport opgaver:

  • Lufthavnstransport – til og fra dit hotel/ferielejlighed og lufthavnene.
  • Limousine kørsel – som lufthavnstransport eller en festlig anledning.
  • Kørsel til sightseeing – opgrader vores sightseeing tours til at inkludere kørsel i byen.
  • Shopping ture til Woodbury Commons Outlet – få den ultimative VIP shopping oplevelse.

Udvalget inkluderer black car sedans (personbiler), SUVs, limousiner og vans (minibusser). Fælles for dem alle er, at de er af nyere årgange, rene og velholdte.

Det er også vigtigt at nævne, at vi kræver professionalitet både i opførsel og påklædning. Man skal som passager føle sig tryg og i sikre hænder.

Priserne starter på $114. Det er muligt, at få billigere lufthavnstransport men forskellen med vores samarbejdspartnere er, at det er ‘meet & greet’s, det vil sige jeres chauffør møder jer i terminalen med jeres navn på et skilt. I behøver derfor ikke besværet ved at ringe ham op, og skulle finde ham udenfor*. Derudover er vores priser inklusive alle skatter, afgifter samt minimum drikkepenge til chaufføren.

Bestil transport her:

* I sjældne tilfælde er det dog nødvendigt, f.eks. ved limousine afhentning i Newark. Skulle det være tilfældet, vil det bliver kommunikeret til dig.