8 år som New Yorker

Statue of Liberty
Frihedsgudinden. Symbolet på frihed for mange, og for mig et udtryk for opfyldelse af drømme.

Dagen i dag er en meget speciel dag for mig. D. 26 september 2006, var dagen hvor jeg for første gang rejste til New York. Det er otte år siden, at jeg besluttede mig for, at New York en dag skulle være mit hjem.

Selvom det tog næsten fem år før jeg fik lov til at sætte mit navn på en lejekontrakt, følte jeg mig mere og mere hjemme for hver rejse jeg tog over atlanten. Det kan ikke forklares, den mentale tilfredsstillelse det er, at bo her nu. At livet ikke er som jeg havde forestillet mig det ville blive, slår så absolut ikke skår i glæden.

Her står jeg udenfor det hotel, jeg boede på i 2006. Billedet blev taget på min 5 års dag.
Her står jeg udenfor det hotel, jeg boede på i 2006. Billedet blev taget på min 5 års dag.

Sidste år, skrev jeg denne blog på engelsk og jeg synes at mange af tankerne stadig er rammende – det er dog uhyggeligt at tænke på hvor meget har ændret sig på blot eet år.
Den 7. april blev min kæreste og jeg gift. Vi har kendt hinanden siden 2010. Han flyttede ind i min lejlighed, og vi underskrev en fornyet lejekontrakt – for 4. år. Jeg ansøgte om ændring af status fra international studerende, på F-1 visum, til permanent opholdstilladelse. D. 10 oktober har vi vores endelige interview, og jeg regner stærkt med at det vil gå os godt.
Tydeligvis er New York en by med fart over feltet, og hvad der vil ske i løbet af de næste tolv måneder er ikke til at sige. Men een ting er sikkert: Jeg er officiel en Newyawkerr*!

I ♥ NY 2006-2014

* Min dominikanske-new yorker ven Edwin, gav mig det kække kælenavn. For, hvis man siger new yorker med accent, så lyder det sådan [new yaw kerr] og mit nye efternavn er Kerr.


Grand Central @ Chrysler Building