4 gode hoteller

Gæsteartikel fra Agoda.dk

New York er kendt som byen der aldrig sover.

Men selvom den amerikanske storby altid er aktiv og fuld af muligheder for spændende oplevelser, så trænger de fleste personer nok alligevel på et tidspunkt til fred og ro.

Dette behov er der heldigvis rig mulighed for at få dækket i New York. Men som i enhver anden storby, så er der også i New York et hav af hoteller at vælge imellem, hvilket kan gøre det nærmest uoverskueligt at finde det perfekte hotel, som passer til ens egne forventninger om beliggenhed, pris, faciliteter osv.

Der findes masser af gode hoteller, men til meget forskellige priser og i meget forskellige kvalitets- og serviceklasser. Er du på jagt efter et hotel i New York, så er her fire bud på gode hoteller i ”The Big Apple” fra hotelreservationssiden Agoda.com.

Agoda har ofte rabatkoder, og dem deler vi med jer på vores tilbudsgruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/danishtourguide/

(Publiceret og up-to-date per December 2019)

5* – The Pierre, A Taj Hotel

"The Pierre” er et af de mest imponerende hoteller i New York. Med beliggenhed på Fifth Avenue i Midtown Manhattan og udsigt ud over Central Park, så ligger det kendte hotel lige midt i hjertet af New York.

”The Pierre” er kendt for at sætte standarden for uovertruffen elegance og gæstfrihed og med de nyeste og mest moderne faciliteter, der inkluderer adskillige fladskærms-tv på værelserne, Bose Home Theathre-system med iPod docking-stationer og meget andet, så kommer man ikke til at mangle noget. Alle værelser og suiter er blevet ændret, så de har en varm, inviterende beboelsesstil med design i høj klasse. Der er højt til loftet, masser af naturligt lys og lækre møbler og interiør i utrolig kvalitet. Læs mere og book: The Pierre på Agoda.com

4* – Library Hotel

Library Hotel har som navnet antyder reference til biblioteker og bøger. Hotellet der er fra 1900 er inspireret af det nærliggende New York Public Library. Hvert af hotellets 10 etager er dedikeret til en af de 10 kategorier i Deweys Decimalsystem og er proppet med kunst og bøger omkring forskellige emner som erotik, astronomi eller biografier.

Personalet er gæstfrit, og hele ejendommen emmer af gamle, komfortable lædermøbler, uanset om man sidder foran pejsen eller slapper af i tagterrassens have. Hotellet har ikke noget fitnesscenter, men giver gratis adgang til det nærliggende New York Sports Club. Læs mere og book: Library Hotel på agoda.com

3* – Howard Johnson Manhattan SoHo Hotel

Howard Johnson Manhattan Soho Hotel er beliggende i New Yorks East Village ikke langt fra Empire State Building, Chinatown, SoHo og Wall Street.
Hotellets værelser er fordelt på 12 etager og har aircondition, fladskærms-tv, trådløst internet og mange andre faciliteter, der er med til at gøre et ophold behageligt og bekvemt. Hotellet er ikke kun for almindelige turister, så for forretningsrejsende er der også mulighed for at benytte hotellets forretningsfaciliteter, f.eks. arbejdscenter, computere og ekspresudtjekning. Læs mere og book: Howard Johnson Manhattan SoHo Hotel på agoda.com

2* – The Evelyn (tidligere: The Gershwin Hotel)

The Evelyn blev bygget helt tilbage i 1903 og blev designet i den franske Beaux Art-stil, der kombinerer antikke og romerske elementer med rig udsmykning. I 1999 blev der desuden tilføjet dråbeformede lys og oplyste markiser til hotellets facade, der giver hotellet et specielt udseende.

Hotellet er en kombination af galleri, museum og hotel og har f.eks. originale værker af Lichtenstein og Warhol. Det er blandt de foretrukne steder for folk der ønsker at opleve det trendy Flatiron District på Manhattan og ligger tæt på Empire State Building, Union Square samt masser af shoppingmuligheder på Fifth Avenue.

Til trods for sine to stjerner tilbyder hotellet både internet, parkering, adgang til fitnessklub og egen kaffebutik. Læs mere og book: The Evelyn på agoda.com

 

travel, holidays, accomodation, Agoda

- - -

Læs flere hotelanbefalinger her: Overnatning
Bestil din danske sightseeing tours her: Sightseeing på dansk
Få assistance til rejseplanlægningen: Vores rejse services